Българският телеком Нетера стана официален партньор на Acronis и вече

...
Българският телеком Нетера стана официален партньор на Acronis и вече
Коментари Харесай

Acronis и Нетера обявиха стратегическо партньорство за България

Българският телеком Нетера стана формален сътрудник на Acronis и към този момент предлага на пазара всички софтуерни решения на компанията за киберзащита, измежду които са облачните артикули Acronis Cyber Backup Cloud, Acronis Cyber Files Cloud, Acronis Cyber Disaster Recovery Cloud, Acronis Cloud, and Acronis Cyber Cloud. Като част от партньорството, клиентите на Нетера могат да се възползват от 30-дневен безвъзмезден тестов интервал.

Чрез Acronis Backup Cloud и Acronis Files Cloud клиентите на Нетера получават достъп до архивиране, възобновяване при бедствия, синхронизиране и шерване на файлове, услуги за нотариално удостоверяване и електронно сключване, всички ръководени от една подпора.

С Acronis Disaster Recovery Cloud те ще могат да да възстановят сериозни бизнес данни и цели уеб страници за броени минути даже и след сериозен случай. Решението подсигурява сигурността и сигурността на данните с функционалности, измежду които криптирани архиви и самодейна, AI-базирана отбрана от ransomware.

Acronis Cloud уселнява процеса на ИТ администриране с централизирано ръководство, налично на локално равнище или с външно архивиране. Локалното архивиране и репликация и поетапното даване на голям брой аварийни копия оказва помощ на потребителите да отстранен рисковете от загуба на данни посредством хибридно архивиране. Освен това AES-256 криптирането подсигурява сигурен достъп, предпазване и предаване на данни.

Нетера е самостоятелен телеком, който си партнира си както с най-големите международни компании, по този начин и с дребни и междинни компании, като обезпечава интернационална съгласуваност, услуги за ръководство на мрежи и сигурност към този момент близо 25 години в над 20 страни.

Компанията има 4 дейта центъра и дава IT услуги, сървъри чартърен, гъвкава клауд платформа, DDoS отбрана. Дистрибутор е на световната платформа за продан на данни NetIX. Телекомът предлага IPTV платформа и разпространяване на аудио-видео наличие. Със системата Netfleet компанията дава услуги за GPS следене на коли, тирове, селскостопанска техника и други

Acronis е водещ снабдител на лесни за потребление решения за архивиране, възобновяване и сигурност за физическа, виртуална и облачна среда. Компанията е учредена в Сингапур през 2003 година и включена в Швейцария през 2008 година Сега Acronis има повече от 1300 чиновници в 18 страни. На решенията му се доверяват повече от 5 милиона консуматори и 500 000 предприятия. Продуктите на Acronis се оферират от 50 000 сътрудници и снабдители на услуги в над 190 страни.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР