Българският шампион Нефтохомик загуби от германския Фридрихсхафен с 1:3 (19-25,

...
Българският шампион Нефтохомик загуби от германския Фридрихсхафен с 1:3 (19-25,
Коментари Харесай

Нефтохимик загуби от Фридрихсхафен с 1:3

Българският първенец Нефтохомик загуби от немския Фридрихсхафен с 1:3 (19-25, 19-25, 28-26, 18-25) и на процедура загуби шансове да се класира за груповата фаза на Шампионската лига.

 Найден Найденов: Фридрихсхафен е сложен съперник
Найден Найденов: Фридрихсхафен е сложен съперник

Играта на германците е сходна с тази на френския народен тим

Гостите диктуваха събитията на терена в препълнената зала " Младост " в Бургас. Домакините бяха смутени и направиха прекомерно доста неточности 34 против 22. Украинецът Олександр Стаценко направи дебют и беше в основата на извоювания трети гейм. Той осъществя 19 точки, само че му трябваше време с цел да се синхронизира с разпределителя Георги Братоев.

Валентин Братоев също игра на равнище и записа 15 точки. Германците бяха водени от темпераментния Видал Хейнен, който беше отпред на Бундестима на Евро 2015. Той е прочут като добър ценител на българския волейбол и съвършен стратег.

 Снимка 322584
Източник:

Най-резултатен за гостите беше Даниел Малеша с 17 точки. Реваншът е в неделя, 12-ти ноември в Германия. За да се класира за идващия кръг Нефтохимик има потребност от триточкова победа, с цел да може да форсира " златен гейм ", който също да завоюва.

 Снимка 322576
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР