Българският шампион „Лудогорец“ замина ранен за мача срещу „Байер“ (Леверкузен).

...
Българският шампион „Лудогорец“ замина ранен за мача срещу „Байер“ (Леверкузен).
Коментари Харесай

Ранен „Лудогорец“ скача на „Байер“

Българският първенец „Лудогорец“ отпътува ранен за мача против „Байер“ (Леверкузен). „Орлите“ ще преследват първа победа в груповата фаза на Лига Европа с куп контузени. Срещата обаче е без значение за отбора от Разград, защото „аспирините“ и „Цюрих“ към този момент си осигуриха място в елиминационната фаза на шампионата.

Титулярният полузащитник Густаво Кампаняро отпадна от групата. Той е получил болки още в мача против пловдивското „Локо“ (1:0) и не можа да се възвърне. Сред пътуващите е Натанаел, който обаче е осъден. Със сигурност на аварийна пейка на „Лудогорец“ ще попадне 18-годишният халф Доминик Янков. Той обаче е измежду останалите играчи на отбора, които имат разнообразни болежки.

 Ранен

„Положението е леко притеснително – сподели Антони Здравков, треньор на отбора. – Събраха се доста мачове и футболистите усещат огромна отмалялост. Показателите им като физическа подготовка обаче са много положителни, уповавам се да издържат“.

Добрата вест за Сухия е завръщането в групата на крилото Джоди Лукоки. Той също получи контузия в Пловдив, само че пътува с тима, макар че възможностите му да играе не са доста огромни.
Въпреки проблемите в тима, капитанът Светослав Дяков не се предава.

„Има неща, върху които поработихме и може би ще изненадаме съперника“, сподели халфът.

Двубоят в четвъртък е от 19:55 часа.

Снимка БУЛФОТО
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР