"Българският премиер Бойко Борисов изпрати послание за добросъседство. Той демонстрира

...
"Българският премиер Бойко Борисов изпрати послание за добросъседство. Той демонстрира
Коментари Харесай

Зоран Заев: Бойко Борисов изпрати послание за добросъседство

"Българският министър председател Бойко Борисов изпрати обръщение за добросъседство. Той показва неведнъж огромното другарство към Македония в доста значими моменти. "

Това означи македонският министър председател Зоран Заев след изявлението на премиера, че Скопие би трябвало да спре похищенията над българската история. „ България и Борисов са в авангарда на нашата битка за приемане на дата за започване на договаряния за участие в Европейския съюз. Убеден съм, че неговите думи би трябвало да ни създадат доста по-внимателни и по-отдадени “, акцентира Заев. Той посочи още, че „ Борисов и България са били и остават наши другари “.

Заев напомни, че не би трябвало да се не помни, че имаме Договор за другарство и това значи, че би трябвало да приемем, че част от нашата история е обща. „ Ние поехме ангажимент, че ще работим за бъдещето. Ще затворим всички открити въпроси, които са останали от предишното. Убеден съм, че ще намерим решение на този въпрос, който сега се дебатира в обществото “, безапелационен е Заев.

Припомняме, по-рано през днешния ден македонският президент Стево Пендаровски направи под изискване самопризнание, че Гоце Делчев е българин.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР