Българският представител в Шампионската лига по футзал Амиго Северозапад ще

...
Българският представител в Шампионската лига по футзал Амиго Северозапад ще
Коментари Харесай

Българският шампион Амиго Северозапад приема тимове от Израел, Австрия и Швеция в ШЛ по футзал

Българският представител в Шампионската лига по футзал Амиго Северозапад ще бъде в предварителна група с израелския АСА Тел Авив Оус, австрийския Диамант Линц и шведския Йоребро Семеен кодекс в тазгодишното издание на шампионата.

Това дефинира тегленият в централата на УЕФА в Нион чоп. Българският тим е в Група B.

Амиго Северозапад ще бъде хазаин на първата предварителна група от шампионата, мачовете от която ще се играят сред 22 и 27 август в зала „ Асикс Арена “ в София.

Според изискванията на Шампионската лига по футзал, спечелилият и вторият от всяка от предварителните групи не престават към главната групова фаза, където още веднъж са разграничени на групи.

Ако завоюва групата си, българският отличник ще бъде в Група 5 от Поток B. Там ще се изправи против първенеца на Хърватия МНК Динамо, против спечелилия от предварителна Група C и против втория най-хубав тим от групите на предварителния кръг.

Ако Амиго Северозапад остане втори, то има късмет още веднъж да бъде в Група 5, само че единствено в случай че е с най-хубави индикатори от останалите отбори, приключили на втора позиция в предварителните си групи. Мачовете от главните групи ще бъдат сред 24 и 29 октомври и ще се играят в Хърватия. 

Победителите от четирите групи на Поток B се класират напред, като отиват в нови четири групи, присъединяване в които вземат и първите три тима от всяка от групите на Поток А.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР