Българският плувец Антъни Иванов използва профила си в социалните мрежи,

...
Българският плувец Антъни Иванов използва профила си в социалните мрежи,
Коментари Харесай

Антъни Иванов: Приятен ден, хейтъри

Българският плувец Антъни Иванов употребява профила си в обществените мрежи, с цел да се обърне към всичките си критици след на Световното състезание по плуване в 25-метров басейн в Мелбърн, Австралия.

Иванов се обърна към всички, които са подценили него и останалите му съотборници и съобщи изрично, че въпреки и да не е имал най-успешната си година в никакъв случай до този миг в своята кариера роденият във Велико Търново играч не се чувствал по-щастлив и горделив.

" Тази щафета беше особено за всички уеб сайтове, медии и хора, които споделиха, че за пръв път в последните 4 години няма да плавам на край на Световно Първенство и подцениха и момчетата в щафетата и мен. Сипете си по една огромна ракия и не коментирайте спорт от който не разбирате. Искам да се пукнете от гняв, тъй като вие не можете да се зарадвате, че хората, които са тук популяризират една дребна България с население 7 милиона. Може да не съм имал най-хубавата година за което сигурно помогнаха и доста хора в България по един или различен метод, само че не съм бил по-щастлив и горделив през кариерата ми на плувец. Приятен ден, злобари!

За хората, които ни поддържат, бъдете сигурни, че ще се връщаме по-силни всяка година. Финалното плуване на щафетата ще бъде в 12.45 българско време през днешния ден ", написа Антъни Иванов.

Не пропускайте финала на щафетата на 4 по 200 свободен жанр за мъже с присъединяване на нашите момчета Петър Мицин, Калоян Братанов, Антъни Иванов и Йордан Янчев през днешния ден от 12.45 часа НА ЖИВО в ефира на Българска национална телевизия 3 и онлайн на bntnews.bg/sport





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР