Българският национал Валентин Антов бе подложен на критики за играта

...
Българският национал Валентин Антов бе подложен на критики за играта
Коментари Харесай

Националът Антов получи остри критики след 0:5 в Серия А

Българският национал Валентин Антов бе подложен на рецензии за играта си за " Болоня " при тежката загуба с 0:5 в гостуването против " Аталанта " в XXXIII кръг на Серия А. 20-годишният българин получи доверието на треньора Синиша Михайлович и излезе като титуляр за повторно след прехвърлянето си от " ЦСКА-София " на 31 януари. Антов има и два мача, в които се появи като запаса за " Болоня ".

Представянето му против " Аталанта " обаче бе най-слабо от всичките 4 мача и това беше регистрирано от италианските медии, които сложиха на Антов най-ниска оценка (4,5), дружно с останалите бранители на " Болоня ". " Младият българин, който е благосъстоятелност на " ЦСКА-София ", беше като риба без вода - пълно комплициране от началото до края. Той ще би трябвало да не помни довечера в Бергамо допустимо най-скоро ", написа " Italy24news ". Изданието  " Bologna Today " добави по адрес на българина:  " Все още би трябвало да вземе ограничения да усъвършенства играта си. И това му проличава ". А пък Per Il Bologna написа за него: " Сега вече знаем къде може да усъвършенства представянето си: скорост, показания при единоборствата ". " Тутомеркато " също сложи българина измежду най-ниско оценените в мача.

Разбира се, би трябвало да се регистрира, че въздействие за тежката загуба оказа и аленият картон на нидерландския халф Джерди Схаутен в 49-ата мин., когато " Болоня " към този момент губеше с 0:2.

След 15-ата загуба за сезона в Серия А воденият от Михайлович отбор е на 12-то място с 38 т., на 7 т. над зоната на изпадащите. Така 5 кръга преди края на шампионата " Болоня " към момента е в борбата за оставане в дивизията. А представянето на Антов в оставащите мачове ще е определящо за решението на " Болоня " дали да го откупи през лятото от " ЦСКА-София ".

Иначе водач в класирането е " Интер " със 79 т., а с триумфа си нощес " Аталанта " излезе на второ място с 68 т. Трети е " Милан " с 66 и мач по-малко, следван от " Ювентус " с 66, " Наполи " с 63 и мач по-малко, и други

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР