Българският лекарски съюз стартира национална кампания „ЗА ГЕРОИТЕ В БЯЛО“.

...
Българският лекарски съюз стартира национална кампания „ЗА ГЕРОИТЕ В БЯЛО“.
Коментари Харесай

Лекарският съюз и Бербатов набират пари за маски и дезинфектанти

Българският лекарски съюз започва национална акция „ ЗА ГЕРОИТЕ В БЯЛО “. Целта на самодейността е обезпечаването на средства за закупуването на маски, защитни дрехи, дезинфектанти и медицински произведения за лечебните заведения и медицинския личен състав в цялата страна.

Зад акцията с името и лицето си застана футболната звезда Димитър Бербатов. „ Те са героите, които приветстваме. Но са хора, не са нито безсмъртни, нито недосегаеми за вируса. За да има кой да ни избавя, би трябвало да се погрижим и за тяхната отбрана. Ние се нуждаем от тях, а те - от нашата поддръжка. “

Изявеният състезател приканва, всеки, който има опция, да направи подаяние за героите в бяло.

Ежедневието на медиците не е непознато на Димитър, чиято майка е била здравна сестра. А през днешния ден, изключителната обстановка в работата на медицинските експерти, прави тематиката още по-чувствителна. Затова той открива акцията с изключение на с апел и с персонално парично подаяние.

Ако желаете и Вие да се включите в акцията на Българския лекарски съюз „ ЗА ГЕРОИТЕ В БЯЛО “ и да помогнете за обезпечаването на маски, защитни дрехи, дезинфектанти и медицински произведения за лечебните заведения и медицинския личен състав в цялата страна, може да го извършите посредством подаяние на:

Титуляр: Български лекарски съюз

Банка: Райфайзенбанк

IВАN: BG02 RZBB 9155 1004 8098 44 BGN

BIC: RZBBBGSF

Основание: Дарение COVID-19

Кампанията „ ЗА ГЕРОИТЕ В БЯЛО “ е отворена за всеки, който би желал да помогне на българските лекари. Вярваме, че ще има искащи да дарят непосредствено маски, защитни дрехи, дезинфектанти или медицински произведения. Всички те могат да го създадат като се свържат с Български лекарски съюз на: [email protected].

Героите в бяло имат потребност от нашата поддръжка!

Само дружно можем да се оправим!
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР