Българският футболен съюз информира феновете на националния отбор, желаещи да

...
Българският футболен съюз информира феновете на националния отбор, желаещи да
Коментари Харесай

Вход свободен за първия мач на България

Българският футболен съюз осведоми почитателите на националния тим, искащи да поддържат онлайн България в идните другарски мачове против Кипър (16 ноември, Ларнака) и против Люксембург (20 ноември, Люксембург), че закупуването на билети за секторите, планувани за ентусиасти на „ лъвовете “, е допустимо само след предварителна поръчка на имейл или на телефон +359 90 55 349.  

По условие на локалните управляващи при поръчка искащите са длъжни да дават трите си имена и номер на документ за идентичност.Билетите ще се дават персонално против документ за идентичност, както следва: За дуела на 16 ноември против Кипър – в деня на мача сред 16:00 и 19:00 ч. локално време пред централния вход на ст. „ АЕК Арена “ в Ларнака. За дуела на 20 ноември против Люксембург – в деня на мача сред 12:00 и 14:30 ч. локално време пред централния вход на „ Стад дьо Люксембург “ в Люксембург. 

Крайният период за подаване на поръчки за дуела с Кипър е 14 ноември, понеделник, до 17 ч. Крайният период за подаване на поръчки за дуела с Люксембург е 19 ноември, събота, до 17 ч.  

Уведомяваме почитателите, че броя на билети е лимитирана, а на място билети за българския бранш няма да се продават. За дуела на България с Кипър входът е безвъзмезден, а цената на билета за гостуването против Люксембург е 15 евро.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР