Българският футбол удари ново дъно тази вечер - националите загубиха

...
Българският футбол удари ново дъно тази вечер - националите загубиха
Коментари Харесай

Нова мъка и викове оставка: националите паднаха от Литва в София

Българският футбол удари ново дъно довечера - националите изгубиха от Литва с 0:2 в евроквалификация в София. И са последни в групата единствено с две точки от шест мача.

Андриян Краев получи втори жълт и червен картон в края на първото полувреме. Малко по-късно Пиюс Сервис откри след ъглов удар. В 55-ата Сервис удвои, а гол на на гостите за 3:0 бе анулиран поради засада след разглеждане на ВАР.

Така завръщането на стадион " Васил Левски ", на който довечера имаше не малко аудитория като за мач на националите - към 6-7 хиляди фенове, не донесе шанс. Точно противоположното. Арената ехтеше с крясъци " оставка " и е мъчно да се повярва, че Младен Кръстаич ще резервира поста.

Очаквайте детайлности.
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР