Българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел беше преизбрана за заместник-председател

...
Българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел беше преизбрана за заместник-председател
Коментари Харесай

Ева Майдел е преизбрана за заместник-председател на МСП Европа до 2023 г.

Българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел беше избрана отново за заместник-председател на най-голямата бизнес организация на дребни и междинни предприятия в Европа „ МСП Европа “ (SME Europe) по време на Генералната Асамблея на организацията на 8 ноември 2018 година в Хелзинки, Финландия, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

„ Работата на Ева Майдел в поддръжка на дребния и междинен бизнес е нейн приоритет и се веселя, че като интернационален секретар на Предприемачи ГЕРБ тя ще продължи да способства гласът на българския бизнес да бъде вземан под внимание при правенето на европейски политики “, съобщи ръководителят на Предприемачи ГЕРБ Валя Чилова.

„ Благодарна съм за признанието и гласуваното доверие. Ще продължа да работя за по-доброто действие на Единния пазар, повече благоприятни условия за бизнесмените и включването на дигитализацията в обичайните бизнес модели ”, показа Ева Майдел.

МСП Европа е бизнес асоциация, която работи в тясно съдействие с националните бизнес асоциации от фамилията на ЕНП, с Европейския парламент и Европейската комисия. Организацията с централа в Брюксел е основана през 2012 година Целта ѝ е да бъде гласът на дребния и междинен бизнес в процеса на правене на европейски политики. От българска страна член на МСП Европа е Предприемачи ГЕРБ.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР