Българският евродепутат Ева Майдел присъства на тържествената церемония в Русе

...
Българският евродепутат Ева Майдел присъства на тържествената церемония в Русе
Коментари Харесай

Ева Майдел инспектира проекти, които се изпълняват в Русе

Българският евродепутат Ева Майдел участва на тържествената гала в Русе в чест на 133 години от Съединението на Княжество България и Източна Румелия, по време на която сервира цветя пред Паметника на починалите в Сръбско-българската война.

По-рано Ева Майдел, дружно с народните представители от ГЕРБ – Русе Пламен Нунев и Светлана Ангелова и заместник-кмета на Русе по европейско развиване Страхил Карапчански, посети рекламния надпис „ Русе”, където насочи видеопослание в обществените мрежи във връзка празника.

Евродепутатът и представителите на ГЕРБ-Русе разискаха плановете, които се извършват в крайдунавския град, като разгледаха и изложбата в центъра, отдадена на Световното състезание по волейбол за мъже, на което Русе ще бъде хазаин от 12 до 18 септември.

Ева Майдел се срещна и с русенския производител на спортни коли Росен Даскалов, който показа най – новия модел на компанията – елетрическият Sin S 1. Заедно с Росен Даскалов тя направи тест на колата по русенските улици. Само преди 6 месеца русенската Sin Cars показа своя модел на авто салон в Женева 2018, като това бе международна премиера за изцяло новия S1.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР