Българският енергиен холдинг (БЕХ) отново е с един изпълнителен директор,

...
Българският енергиен холдинг (БЕХ) отново е с един изпълнителен директор,
Коментари Харесай

Освобождават Валентин Николов от поста изпълнителен директор на БЕХ

Българският енергиен холдинг (БЕХ) още веднъж е с един изпълнителен шеф, откакто за към седмица сдружението се ръководеше от двама.

На изключително съвещание през вчерашния ден новоназначените от енергийния министър Андрей Живков членове на БЕХ са решили да освободят от поста единият от двамата изпълнителни шефове - Валентин Николов и холдингът към този момент да се управлява единствено от Иван Андреев, съобщи БНР.

След като през лятото не съумя да смени управлението на БЕХ, преди към седмица министър Андрей Живков усили членовете на Борда от 5 на 9 души и промени устава на мегаструктурата.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Министърът на енергетиката Андрей Живков е освободил ръковод...

Новият правилник предвиждаше холдингът да се ръководи от двама изпълнителни шефове - тогавашния Валентин Николов и новоизбрания Иван Андреев.

След вчерашното решение на Борда сдружението още веднъж ще се ръководи от един изпълнителен шеф, само че това ще е Иван Андреев. И той, и Николов, прецизираха за " Хоризонт ", че следва регистриране в Търговския указател.

Досегашният изпълнителен шеф Валентин Николов добави, че той не е бил поканен да участва на съвещанието на Борда и към момента не е решил дали ще апелира решението.

От Енергийното министерство показаха, че на този стадий ще се въздържат от коментар.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР