Българският бранд за люти крафт продукти ще организира истински през

...
Българският бранд за люти крафт продукти ще организира истински през
Коментари Харесай

Chilli Hills организират първия по рода си лют фермерски Коледен базар

Българският бранд за люти крафт артикули ще провежда същински през първите три уикенда на декември. Събитието ще се организира на територията на новооткритата плантация за люти чушки в село Лозен, където се обитава и първият „ Музей на лютото “ в Европа, с над 70 разнообразни типа люти чушки от целия свят, подредени по географски зони.

ще събере на едно място най-хубавите фермерски артикули в България: млечни артикули и сирена от дребни мандри; меса, салами и типични български мезета, създадени по европейски стандарти за качество; мед, сладка, тахани и разнообразни сладки изкушения и доста други. Ще се показват и разнообразни марки за виновност и ракии, както и био безалкохолни питиета.

Всеки уикенд е планувана разнообразна занимателна стратегия, която включва и трансформиралото се в паметно за надяждане с люто. Българската традиция няма да остане по-назад – състезанието „ Трио българче “ ще изправи на кръга най-хубавите домашна ракия, сланина и туршия, които ще бъдат усърдно оценени от умело жури в лицето на известни звезди от кухнята, като Файчето от Мастършеф.

За децата ще има специфична коледна работилница за сурвачки и украса с люти чушки, сцена с музикална стратегия, а Дядо Коледа и Снежанка ще бъдат подготвени да посрещнат всички палави малчугани.

В кулинарната зона ще се оферират типични и не чак толкоз коледни лакомства, наденички, греяно люто вино, греяна ракия и всичко, което е наложително, с цел да подържа коледния дух.

„ Основната ни мотивация да организираме това събитие е, че ни омръзна от еднотипни коледни събития с едни и същи артикули, поднесени по еднакъв метод. През годините екипът ни е бил участник в стотици базари. Наясно сме тъкмо от какво имат потребност както посетителите, по този начин и изложителите и желаеме да им го дадем! Ще предложим на хората едно същинско пикантно предколедно прекарване, поднесено по неповторим метод с доста въодушевление. Обещаваме героичен ваучър! “ , показа Александър Кюркиев, създател на и по-известен като Сандо измежду другари и партьори.

се намира в с. Долни Лозен, ул. Маркова Ливада. До нея може да се стигне с кола (20 мин. от центъра на града), или с градски превоз. Разположенa е на повърхност от 7 000 m2 при започване на селото с неповторима панорама към София и Стара Планина.

За

Любимият на всички бранд за люти крафт артикули е знак на качество, актуален дизайн и обич към лютото. През последните 10 години Chilli Hills се трансформира в образец и сполучливо въодушевява младите и дейни хора в България и освен!

започва като комерсиална марка при започване на 2014-а година и оттогава оперира като бутикова плантация, в която се отглеждат редки типове люти чушки от целия свят. В рамките на няколко часа след брането им, те се обработват и консервират под формата на люти сосове, пасти, маринати и доста други разнородни артикули.

Основната цел на Chilli Hills е да способства за развиването на лютата просвета в България като също по този начин даде роден първокласен пикантен артикул на международния пазар на лютото.

Собствената линия „ Бalkan Hot Sauce “налага първия занаятчийски пикантен сос в България, който е и публично най-лютият артикул в страната.

От началото на месец октомври, Chilli Hills отвориха и новата си плантация, която е отворена за визити и организация на събития.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР