Българския Футболен Съюз (БФС) публикува становище, в което изказа своите

...
Българския Футболен Съюз (БФС) публикува становище, в което изказа своите
Коментари Харесай

БФС благодари на всички, които са оказали помощ на Тодор Неделев

Българския Футболен Съюз (БФС) разгласява мнение, в което изрече своите благодарности към всички лица, които са помогнали на българския футболист Тодор Неделев след тежката злополука, която " лъвовете " претърпяха през вчерашния ден вечерта в Тбилиси.

Специални благодарности получиха лекарят, направил наложителната интервенция на Тодор Неделев, - доктор Шота Ингороква, представителите на посолството на Република България в Грузия, и в частност на госпожа Ралица Димитрова, както и цялото управление на Грузинската футболна федерация.

" Операцията на Тодор Неделев след сериозния пътен случай с присъединяване на националния ни тим в Тбилиси мина сполучливо. Полузащитникът получи черепно-мозъчна контузия, в резултат на което се наложи хирургическа намеса, осъществена от доктор Шота Ингороква. Неделев ще остане под наблюдаване на локалните медицински екипи, както и на лекаря на националния тим доктор Бисер Бочев.

Българският футболен съюз и щабът на националния тим изричат дълбоки благодарности на всички медицински лица, на представителите на посолството на Република България в Грузия, и в частност на госпожа Ралица Димитрова, както и на цялото управление на Грузинската футболна федерация.

БФС навреме ще осведоми обществеността за настоящото положение на Тодор Неделев.

Всички останали футболисти и членове на щаба на България са в положително здравословно положение ", написаха от БФС на своя уебсайт.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР