Българските тенисисти коментираха невероятната победа над Великобритания в мача на

...
Българските тенисисти коментираха невероятната победа над Великобритания в мача на
Коментари Харесай

Героите Лазаров и Димитров: Живеем за тази емоция!

Българските тенисисти разясниха невероятната победа над Англия в мача на двойки от група С на АТП Къп . Григор Димитров и Алекс Лазаров и Григор Димитров надделяха Джейми Мъри и Джо Салсбъри със 7:6, 6:7, 11-9.

Целият ни тим бе извънредно разчувствуван и реагира свръхемоционално на триумфа на българските герои.

Гришо съобщи, че Алекс Лазаров е героят на вечерта, а младокът призна, че е било наслаждение да играе един до друг с Димитров.

"Загубих дъха си, нямам глас, само че нищо нямаше да е допустимо бе Григор. Невероятно е да споделя корта с него, благополучен съм, че се показах по този начин, както през днешния ден. Не съм играл такива мачове. Невероятно е да го видя да играе по този начин, както преди мача на двойки и по-късно да играе с мен ", призна Лазаров.

Гришо пък от своя страна съобщи, че успеха е сладка, само че по-важни са страстите на момчетата от тима, които са доказателство за българския екипен дух.

"Отборната конкуренция постоянно е специфичен миг за всеки състезател. Растейки, за мен е било доста значимо да усетя сходни страсти рано в своята кариера. Когато бях на техните години, страстите бяха невероятни. Аз съм експерт към този момент от 10-11 години, само че тези страсти не дават да остарееш. Вижте, тези момчета плачат, това е нещото, което диря. Победата си е победа, само че това е, което диря ", приключи Димитров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР