Българските представители на тазгодишната Евровизия – групата Екуинокс, подписа договор

...
Българските представители на тазгодишната Евровизия – групата Екуинокс, подписа договор
Коментари Харесай

Групата „Екуинокс”, подписа договор с най-голямата музикална компания в света! Жана Бергендорф, Владимир Михайлов и Георги Симеонов-JJ ще запишат нови песни за…

Българските представители на тазгодишната „ Евровизия ” – групата „ Екуинокс ”, подписа контракт с най-голямата музикална компания в света „ Юнивърсъл ”, съобщи БЛИЦ.

Жана Бергендорф, Владимир Михайлов и Георги Симеонов-JJ ще са главното ядро в новите песни, които групата ще запише за „ Юнивърсал ” в мини албум. Тримата артисти и продуцентът им Борислав Миланов имаха среща в София с един от президентите на международния колос. Единствено за предаването COOL…T шефът от „ Юнивърсал ” удостовери, че към този момент работят с групата по последваща ария.

„ Екуинокс ” е първата българска група, с която работим и по тази причина сме доста разчувствани. По принцип работим с всеки актьор, който е добър, няма значение от кое място идва. Сега сме фокусирани в това да увеличим триумфа на „ Кости ” (Bones) във всички страни, а по-късно ще се заемем със идващия план ”, сподели пред COOL…T Корнелиус Балин.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР