Българските плувци отпътуваха за Олимпийските игри в Токио рано тази

...
Българските плувци отпътуваха за Олимпийските игри в Токио рано тази
Коментари Харесай

Диана Петкова сподели какво очаква от Олимпиадата

Българските плувци отпътуваха за Олимпийските игри в Токио рано тази заран. Надпреварата в плуването започва на 24 юли. Единствената българка в тима Диана Петкова показа упоритостите и упованията си за идния конгрес пред камерата на.

"Имам малко проблем със утринните плувания и знам, че в случай че от сутринта се класирам постоянно следобед плавам по-добре и от полуфинал към край още по-добре, тъй че в мой плюс е това, че ще плуваме серии следобед и считам, че може да има изненади ", разяснява Петкова.

"При мен до последно не се знаеше от коя дисциплинираност ще пристигна, само че пък съм вярвала, че ще стане, не беше фикс концепция и оказа помощ доста. Доволна съм и ще се опитам да показва почтено България ", добави тя.

"За следващ път споделям, че всеки един от нас мечтае повече в сравнение с сме подготвени да кажем пред медиите, да признаем, че това ще ни натовари с упования, само че желая да съм задоволена от това, което ще направя, знам че ще дам 100 % от себе си ", сподели още Петкова.

Генералният управител на националния тим Кристиан Минковски дефинира като предстоящо класирането на Петкова за Олимпийските игри.

"Диана в последните години е потвърдила, че се състезава сполучливо във всички стилове и най-естественото нещо беше да се събере едно 200 метра съчетано, тя го направи още в Щатите в студентските шампионати. Не е било изненада ", разяснява той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР