Българските медии пишат за връзка между бизнесмена от РСМ Орце

...
Българските медии пишат за връзка между бизнесмена от РСМ Орце
Коментари Харесай

Балканите са изложени на бизнес-политическо-партиино влияние и това се използва отвън за дестабилизация

Българските медии пишат за връзка сред предприемача от РСМ Орце Камчев и високопоставени български политици като някогашният министър на защитата Красимир Каракачанов и министърът на външните работи, които предложиха Камчев да стане почетен консул на България, написа frontline.mk.

Тогавашното държавно управление на Зоран Заев отхвърли предлагането с аргумента, че против него са повдигнати редица обвинявания и тече следствие.

По-късно Камчев беше включен в " черния лист " на Съединени американски щати и беше издигнат въпроса по какъв начин ще се отрази това във вътрешната политика на РСМ, като се има поради, че Орце Камчев е финансирал ВМРО-ДПМНЕ.

Според анализатора Петър Арсовски, Каракачанов и Захариева са били " най-гласовитите съперници на евроинтеграционния развой на РСМ " и са работили в синхрон с ВМРО-ДПМНЕ, която пък има антибългарска идеология и блокира интеграцията сред двете страни ".

" Това на пръв взор наподобява спорно изказване, само че радикализацията на двете страни е в интерес на тези, които не желаят да се решат македоно-българските връзки ", счита Арсовски.

Според изданието, това е повода Вашингтон да уточни и глоби участници в корупционни дейности поради сигурността в района и поради заканите и блокадата на процесите в полза на стратегическите сътрудници на страните от района Съединени американски щати и Европейски Съюз.

" Целият район е изключително изложен на бизнес-политическо-партиино въздействие и това страните, които имат интерес от дестабилизация на Балканите го употребяват ", споделя още Арсовски.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР