Българските боксьори постигнаха 3 победи на Световното първенство в Белград.

...
Българските боксьори постигнаха 3 победи на Световното първенство в Белград.
Коментари Харесай

Три победи на боксьорите ни на Световното в Белград

Българските боксьори реализираха 3 победи на Световното състезание в Белград. Рами Киуан (75 кг) организира отличен мач и заслужи място във втория кръг. Той съкруши испанеца Пабло Бернал. Двубоят мина под диктовката на българина, който от първия гонг съумя да наложи своя темп и изцяло справедливо се поздрави с успеха. Киуан стигна до триумф с 5:0 съдийски гласа. В събота той ще се качи на кръга против Сам Хики (Шот).
Кристиян Николов (80) записа впечатляващ дебют на Световното. Родният национал се класира за втория кръг откакто победи представителя на Република Корея Гичае Ким. 21-годишният ни гений се показа на доста високо равнище и изцяло справедливо реализира триумф с 5:0 съдийски гласа (30-27, 30-27, 29-28, 29-28, 30-27). Николов не отстъпи нито за момент самодейността на по-опитния си съперник. Той взе преднина в самото начало на срещата и въпреки във втория рунд да позволи някои грешки, изрично бе по-добрият на кръга. Така Кристиян се класира за втория кръг на Световното състезание, където в събота ще срещне Робертас Лиоранкас (Литва).
Днес на кръга ще се качи един българин. Във вечерната сесия, към 21.00 часа на Ринг В Кирил Русинов (60) ще дебютира на шампионата против Тадей Чернога (Словения).
Натурализираният кубинец Хавиер Ибаниес (57) реализира първата победа за България като съкруши с 5:0 Маликзада Хасибула от Отбора на бежанците.
Венсан Киркоров (67) загуби от Мартин Скогхайм (Нор) с 0:5 съдийски гласа.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР