Български пощи стартират традиционния детски конкурс Най-красиво писмо до Дядо

...
Български пощи стартират традиционния детски конкурс Най-красиво писмо до Дядо
Коментари Харесай

Български пощи организира конкурс за най-красиво писмо до Дядо Коледа

" Български пощи " започват обичайния детски конкурс " Най-красиво писмо до Дядо Коледа ".

Условията за присъединяване в състезанието са вярно изписан адрес на подателя, а за адресат да бъде посочено единствено " За Дядо Коледа ". Необходимо е и възнаграждение на пощенската услуга. Всички писма, отговарящи на изискванията, ще получат отговор персонално от Дядо Коледа, а най-оригиналните и красиви писма ще получат и дарове от него.

С цел отбрана на персоналните данни, в наличието на самото писмо не би трябвало да се изписва адреса на подателя . Той следва да се уточни само на плика. Адресът е нужен на уредника на състезанието за реализиране на противоположна връзка и приемане на дарове от спечелилите деца.

В наличието на писмото за състезанието е належащо да се посочат единствено двете имена на участника. Крайният период за изпращане на писмата е 18 декември 20 2 3 година.

Участващите в състезанието писма (с рисунки, стихове, приложения и други) стават владеене на уредника на състезанието - " Български пощи ", които могат да ги употребяват по определен от тях подобаващ метод.

Няма ограничавания за това по какъв начин ще наподобяват детските писма. Дали ще са ръкописни, печатни или съпроводени от ръчно направени изненади остава персонално решение на децата.

Отличените писма ще бъдат предадени за непрекъснато предпазване на ДА " Архиви ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР