Български журналист, облечен в кавказка национална носия и с оръжие,

...
Български журналист, облечен в кавказка национална носия и с оръжие,
Коментари Харесай

Задържаха български журналист в Москва

Български публицист, облечен в кавказка национална носия и с оръжие, в ръка е арестуван пред постройката на съветското Министерство на външните работи.

„ Край постройката на ведомството е арестуван 40-годишният българин Борис Анзов, 26-годишен мъж от Грузия, 44-годишна украинка и 20-годишна жителка на Московска област, който са изнесли зрелище с отбор в национални кавказки облекла и шапки, с автомати играчки, пистолети-запалка, сувенирни саби и бич. Един от мъжете е бил на кон”, споделя източник от правоприлагащите органи, предава блиц.

След задържането българинът е декларирал, че е желал да направи предложение на формалния представител на външното министерство Мария Захарова.

В профила си в Инстаграм обаче Анзов изкарва друга версия. По думите му, по този метод желал да поздрави говорителката на съветското външно министерство във връзка Международния ден на дамата 8 март.

Служителите на реда са иззели цялото " въоръжение " на групичката. Българският публицист е застрашен от административна санкция в размер на 500 рубли за дребно безчинство.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР