Български футболист се доближи до... Лионел Меси. Или по-скоро Меси

...
Български футболист се доближи до... Лионел Меси. Или по-скоро Меси
Коментари Харесай

Това разтърси футбола! Меси се нареди до... Мацата от Лом

Български футболист се приближи до... Лионел Меси. Или по-скоро Меси доближи достижението на наше момче. Колкото и невярващо да ви звучи, има факт, който потвърждава това. Той се появи след равенството сред Челси и Барселона (1:1) преди два дни в Шампионската лига. След дълга суша против лондончани Меси означи първия си гол. И с това се подреди до... Мариян Огнянов.

Мацата от Лом, както го назовават, се гордее с попадението си против Челси на 26 септември 2006 година. Тогава Левски загуби с 1:3 от „ сините “ от Лондон в мач от групите на Шампионската лига в София, а голмайсторът бе точно Мариян Огнянов.

Шеговит колаж и съпоставяне сред Огнянов и Меси завладя обществените мрежи в последните часове. Статистиката на българина даже е по-добра от тази на аржентинския вълшебник. Естествено, че сравнението е направено единствено на мача на Мариян Огнянов против Челси и на дуела на Меси преди два дни в Лондон. Иначе Лионел има много дуели против въпросния съперник. В последна сметка обаче има нещо, по което двамата несъмнено са един до друг – по един гол във вратата на Челси.

РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И СТАТИСТИКА В ШАМПИОНСКА ЛИГА 

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР