Български европалети могат да пътуват свободно по пазарите в цял

...
Български европалети могат да пътуват свободно по пазарите в цял
Коментари Харесай

Европейският стандарт за качество в логистиката EPAL се прилага и в България

Български европалети могат да пътуват свободно по пазарите в целия свят с европейския документ EPAL. За това способства, която сплотява 29 техни производители от България, Гърция и Румъния. Регионалната организация на трите страни е част от европейската мрежа EPAL, която от основаването й през 1991 година до момента се трансформира в интернационален пример за качество, сигурност и резистентност в логистиката.
Знакът EPAL, който е регистриран като комерсиална марка,
дава гаранция за съвременно решение за промишлените и комерсиалните вериги за доставки в Европа, акцентират от EPAL България, Гърция, Румъния. Марката EPAL значи качество, сигурност и резистентност в логистиката.

Разработването и отбраната на най-успешната отворена система за сливане на товароносачи в международен мащаб е фокусът в над 30-годишната активност на европейската палетна асоциация EPAL.

Създаденият и одобрен от нея механически правилник е обединен и най-голям стандарт за качество в производството и ремонта на EPAL палети по света.
Реклама
Повече от 1500 лицензополучатели на EPAL създават, ремонтират и употребяват европалети при транспортни интервенции в международен мащаб.

Всички палети, отговарящи на условията на EPAL, подсигуряват по-сигурно превозване, устойчиво предпазване на товарите, оптимална оперативна сигурност и дълготрайното им потребление вследствие на положителното им качество, изброяват най-важните изгоди от.

За да могат да се включат в това европейско семейство, фабриките за произвеждане и ремонт на палети би трябвало да получат специфичен лиценз от EPAL, който се дава след доста деликатна инспекция. Непрекъснат и самостоятелен надзор от външни компании за обезпечаване на качеството (Bureau Veritas & Inspection Group CCIC) не разрешават и минимум отклоняване от признатия стандарт. Извършваните към 21 000 инспекции за качество годишно подсигуряват безпроблемната работа на интернационалния бранш за складова и транспортна логистика.

Затова и съществена задача на е да
Реклама подкрепя и подтиква лицензираните заводи
за палети, както и да пази техните браншови ползи. В момента към 625 млн. европалета и близо 20 млн. EPAL Box палета са в обращение, по данни на асоциацията. Само през предходната година са създадени над 100 млн. произведения, което записва рекорден годишен растеж от 5.5%. Значително нарастване от 7.6% отбелязва и ремонтът на палети.

Увеличението в производството на европалети EPAL продължи през първото тримесечие на 2022 година и по този метод е обезпечено сигурното доставяне с тях макар зародилите по-късно стопански и финансови проблеми от въздействието на войната в Украйна, твърди своите клиенти и сътрудници.

Високото доверие на клиентите към европалетите получава нови измерения. Освен че подсигуряват успеваемостта и сигурността на процесите в интернационалния логистичен бранш, потреблението им оказва помощ на потребителите да реализират задачите си за резистентност, акцентират от районното сдружение.

Пулът на EPAL е
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР