Български електронни обучения за деца вече са достъпни на украински

...
Български електронни обучения за деца вече са достъпни на украински
Коментари Харесай

Български електронни обучения за деца вече са достъпни на украински език

Български електронни образования за деца към този момент са налични на украински език, оповестяват от Българска телеграфна агенция. Поредицата от електронни обучителни модули „ Учим с Е-моционална просветеност “ е подобаваща за деца на възраст сред 6 и 12 години и се състои от общо шест на брой курса, които към този момент са налични на украински език. Те са отдадени на базисни страсти – „ Радост “, „ Страх “, „ Гняв “ и „ Тъга “, на взаимоотношенията – „ Аз и другите “ и на цялостната настройка към живия свят към нас – „ Аз и природата “. Модулите са предопределени да подкрепят родители, учители и специалисти в развиването на социално-емоционални умения у децата. Първоначално са основани на български език, само че с помощта превод и дублаж от трима разнообразни сътрудници, материалите към този момент могат да се ползват при работа с украиноговорящи възпитаници.

Обучителните курсове са безвъзмездни и се популяризират посредством свободен достъп на уеб страницата:.
 Руските олигарси, които загадъчно изгубиха живота си 11 май 2022 | От началото на военната интервенция на Русия в Украйна мистериозно починаха към този момент най-малко петима олигарси, доближени...
Курсовете са създадени от екип експерти в региона на логиката на психиката, педагогиката, екологията и отбрана на животните. Те показват по забавен и подобаващ за възрастовата група метод информацията в съответните тематики. Интерактивните детайли в курсовете подтикват децата интензивно да вземат участие в обучителния развой, като дават отговор на въпроси, вземат решение задания и напълно независимо ръководят прекосяването през електронното наличие.

Цел на обучителните модули е да показват съществена информация за същността и смисъла на страстите. Всеки от първите четири курса – „ Радост “, „ Страх “, „ Гняв “ и „ Тъга “ – е отдаден на съответна страст и стартира с нейното изложение, типичните прояви в тялото и държанието, нормалните източници и главните й функционалности. Добавени са също и екрани, предопределени да развият речниковия ресурс по тематиката и да насочат вниманието към вероятни тактики за надзор над страстта.

Модул „ Аз и другите “ е отдаден напълно на човешките връзки и визира тематики като общуването в група, включеността и изолацията. Акценти са умеенето да бъдем чувствителни към другите, да показваме личните си страсти по подобаващ метод и – когато е належащо – да споделяме „ Не “ и да отстояваме твърдо позицията си.

Последният курс – „ Аз и природата “ – демонстрира приложението на прочувствената просветеност към по-широката рамка на заобикалящата ни природа и жив свят. Той съдържа информация за прочувствения свят на животните и ориентира децата за подобаващото държание и отношение към дивата природа и към домашните любимци, предават от Българска телеграфна агенция.

Електронните обучителни модули са основани в началото на български език през 2021 година по отношение на план „ Учим с Е-моционална просветеност “, изпълняван от Сдружение за екология и стабилно развиване “Гетия Понтика” (гр. Каварна) с поддръжката на фондация „ Лъчезар Цоцорков”. Версия на български език можете да бъде открита на адрес:.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР