Българската състезателка по ловна стрелба Селин Али остана на 20-ото

...
Българската състезателка по ловна стрелба Селин Али остана на 20-ото
Коментари Харесай

Селин Али 20-та на трап

Българската състезателка по ловна пукотевица Селин Али остана на 20-ото място в квалификациите на ров на Олимпийските игри в Токио 2020. Така 19-годишната международна шампионка за девойки не съумя да стигне до място в топ 6, което дава право на присъединяване на финала.

В първия ден от квалификациите Али бе 16-а, като приключи с 69 точки. Днес тя стартира сносно и в първите кръг имаше единствено 1 неверен изстрел и 24 сполучливи. Във втория обаче тя направи още 3 неточности, които я смъкнаха надолу в крайното класиране, като тя приключи с общ общ брой от 115 точки от двата квалификационни дни.

Първа в квалификациите приключи словачката Зузана Рехак Стефечкова с съвършена пукотевица от 125 точки. С три точки по-малко на второто място остана Алесандра Перили от Сан Марино, а третото място с по 121 точки поделиха Силвана Станко от Италия и Летиша Сканлан от Австралия.

За финала се класираха още Кайл Браунинг от Съединени американски щати, и австралийката Пени Смит с по 120 точки. Олимпийската шампионка от Лондон 2012 и трикратна международна шампионка Джесика Роси не съумя да прескочи квалификациите, завършвайки на 8-ата позиция със 119 точки.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР