Българската пророчица Баба Ванга, предсказала злощастния 11 септември и пандемията

...
Българската пророчица Баба Ванга, предсказала злощастния 11 септември и пандемията
Коментари Харесай

Зловещите пророчества на Ванга за 2024 - атентат срещу Путин и още

Българската пророчица Баба Ванга, предсказала злополучния 11 септември и пандемията Covid-19, прави ужасяващи прогнози и за 2024 година

Починалата през 1996 година става известна и като балканския Нострадамус, така като множество от предсказанията й се оказват правилни. Тя прави такива за всяка година до 5079 година

Според нея 2024 година ще донесе голям брой мрачни събития, в това число терористични офанзиви в Европа, огромна икономическа рецесия и биологични набези, както и опит за ликвидиране на Владимир Путин.

Единственото положително предсказване знамение за годината, съгласно Sky History, е увеличението на медицинските пробиви. 

Ето някои от предходните й предсказания, сбъднали се през годините:

Ясновидката предизвестява, че през 2022 година огромните градове ще се сблъскат със суша заради високите температури, което се оказва правилно.

Миналата година в Англия беше най-сухият юли от 1935 година насам. Горещините и дребното превалявания доведоха и до привършване на някои от английските резервоари.

Други страни като Италия, Франция и Португалия също се сблъскаха с рекордни суши и горски пожари, написа " Дейли мейл ".

Следващо нейно знамение за 2022 година гласи, че Австралия и Азия ще бъдат наранени от огромни наводнения. Това още веднъж се случи и през март предходната година Австралия разгласи изключително състояние поради придошлата вода.

Може би най-внушителното й предсказване е злополуката от 11 септември. През 1989 година тя предизвестява, че " американските братя ще паднат, откакто бъдат нападнати от стоманените птици " и това се случа през 2001 година

Пророчицата предсказва епидемията от Covid-19 още през 1966 година - твърди се, че тогава е предизвестила " Короната ще бъде по всички ни ".

Нешка Робева, която се е срещала с Ванга, показва, че ясновидката е споделила предсказанието си с нея, преди да почине. По думите ѝ тогава тя въобще не е осъзнавала какво значи това, оповестява Daily Star.

Баба Ванга даже предсказва личната си гибел, като планува, че ще почине на 11 август 1996 година на 85-годишна възраст.

Българската ясновидка умира от рак на гърдата, а погребението ѝ събра голям брой хора.

Широко публикувана е и информацията, че мистичката вярно е планувала опустошителното цунами Боксинг дей през 2004 година

Бедствието донесе разрушения в Индонезия, Шри Ланка, Индия, Тайланд и други страни, убивайки повече от 230 000 души.

Твърди се, че думите на Баба Ванга по тематиката са били: " Огромна вълна ще залее огромно крайбрежие с хора и градове и всичко ще изчезне под водата. "

Счита се, че пророчицата е предсказала и злополуката с подводницата " Курск " през 2000 година - една от най-сериозните морски произшествия в Русия.

Подводницата потъва 12 месеца откакто Ванга твърди, че " Курск " ще бъде " затрупан с вода " и " целият свят ще плаче за него ".

Индира Ганди е третият министър-председател на Индия. Заема поста от 1966 до 1977 година и по-късно още веднъж през 1980 година, преди да бъде убита през 1984 година

През 1969 година Ванга твърди, че " роклята ще я унищожи. Виждам оранжево-жълта рокля в дима и огъня ".

На 31 октомври 1984 година Ганди е убита от двама свои бодигардове - по това време тя носи сари в шафранов цвят.

Ванга разкрива, че 44-ият президент на Съединени американски щати, Барак Обама ще бъде първият негър, макар че споделя, че той ще бъде и последният, което обаче не се сбъдва.

Тя също по този начин предсказала и заболяване за Тръмп, което се сбъдна, когато той хвана Ковида-19 през октомври 2020 година

Съществуват голям брой пророчества, които Баба Ванга е направила, в това число злополуката в Чернобил в Украйна през 1986 година и гибелта на принцеса Даяна през 1997 година

Има обаче и някои предсказания, които не са се сбъднали досега - тя е предсказала смяна на земната орбита и пагубни слънчеви стихии, които до момента те към момента не са се случили.

Неправилно е предсказала също, че Европа ще изчезне до 2017 година, защото континентът ще се трансформира в " пустота, съвсем изцяло лишена от човешки живот ".

Единственото случило се същата година, което може да се свърже с това й знамение, е излизането на Англия от Европейския съюз на 23 юни.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР