Българската олимпийка в тениса на маса Полина Трифонова разказа впечатленията

...
Българската олимпийка в тениса на маса Полина Трифонова разказа впечатленията
Коментари Харесай

Полина Трифонова се съветва с Мария Гроздева в Токио



Българската олимпийка в тениса на маса Полина Трифонова описа усещанията си от Токио особено за БНР.

Тя споделя, че всичко е на доста високо равнище в Олимпийското село и е щастлива да е част от този максимален състезателен конгрес. С треньора Асен Асенов упражняват по одобрения график. От българските спортисти се е видяла към този момент с боксьорката Станимира Петрова и с петкратната медалистка от Игрите Мария Гроздева, която ѝ оказва помощ с огромния си опит си да се приспособява по-бързо.

„ Мария Гроздева е просто невероятна. Много открита, доста отзивчива. Просто е наслаждение да си приказваш с нея. Тя е на олимпийски игри за седми път, а аз – за първи, тъй че ми е доста забавно да приказвам с нея “, призна тенисистката от град Кубрат.

Трифонова съобщи, че първата ѝ съперничка в шампионата Сара Анфу е от Камерун, само че живее във Франция и не е за подценяване, откакто се е класирала за олимпийски игри. На 24 юли, събота, в 3:45 часа наше време е първият дуел на Полина в зала „ Токио Метрополитън “. При триумф тя ще се изправи в първия кръг на главната скица против Сара де Нуте от Люксембург.

Чуйте още от Павлина Трифонова в звуковия файл
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР