Българската игра Surviving Mars, създадена от родното студио Haemimont Games,

...
Българската игра Surviving Mars, създадена от родното студио Haemimont Games,
Коментари Харесай

Българска игра стана най-продаваната в Steam само за ден

Българската игра Surviving Mars, основана от родното студио Haemimont Games, стана безспорен шлагер и единствено ден след стартирането ѝ на пазара, стана номер едно по продажби в най-голямата платформа за игри Steam. За 24 часа са продадени над 50 хиляди копия от играта. 

Стратегическата игра „ Surviving Mars “ провокира играчите да възнамеряват, построят и ръководят първата колония на Червената планета. Тя насочва вниманието към провокациите, които човечеството ще срещне, когато се опита да трансформира Марс в собствен непрекъснат дом.

Играта, която се издава от Paradox Interactive, към този момент е налична на Xbox One, PlayStation®4, както и на операционните системи Linux, MacOS, и Windows.

Haemimont Games, първото българско студио за игри, е добре познато на геймърите от целия свят със серията Tropico, паметната игра Victor Vran, първата българска комерсиално сполучлива игра Tzar и доста други.



Haemimont и Paradox провокират най-смелите представители на човечеството да колонизират алената планета.

Играчите са изправени пред задачата да основат устойчива инфраструктура на Марс, макар лимитираните запаси и рискови условия.

Те би трябвало да я развият в културно и софтуерно отношение с цел да може колонията да се развива независимо без помощ от Земята. Възможностите, които играта дава са на процедура безкрайни, като част от тях може да видите в новия филмов откъс на Surviving Mars.



Какво чака играчите?

● Създаване на стабилно бъдеще на Марс:

Оцеляването на планета, която не е основана да поддържа човешки живот провокира играча да употребява своите познания и умения и да построи от нулата една цяла цивилизация.

● Колонизаторите на Марс са персони със лична характерност:

Разработчиците са обърнали особено внимание на героите в играта и са построили облици с характери на същински хора. Всеки колонизатор е неповторим субект със своите мощни и слаби страни и държанието му оказва въздействие върху обществената среда, създавайки нови провокации за играчите.

● Разкрийте мистериите на Марс:

Вдъхновена от типичен фантасти като Айзък Азимов и Артър Кларк, играта “Surviving Mars ” крие доста секрети. При всяко преиграване играчите ще се натъкнат на някоя от Мистериите на Марс - огромен на брой фантастични истории, от които се пада по една в игра. Дали тези мистерии ще донесат огромно благосъстояние или извънредно опустошение? Всеки състезател ще открие самичък за себе си.
● Специално за новите конзоли:

“Surviving Mars ” е с включена 4К поддръжка за Xbox One X и PlayStation®4 Pro

● Пълен набор от благоприятни условия за трансформация:

Играта включва голям брой вградени функционалности и принадлежности за трансформация, които ще разрешат на играчите да оформят живота на Червената планета по собствен персонален усет и проект. Това може да се случи още на първия ден, като един от препоръчаните модове е задача за основаване, спонсорирана от The Yogcast, един от колосите на видео-гейминг пазара.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР