Българската федерация по баскетбол публикува официална позиция, свързана със случая,

...
Българската федерация по баскетбол публикува официална позиция, свързана със случая,
Коментари Харесай

Баскетболната федерация се разграничи от Тити Папазов и осъди остро действията му

Българската федерация по баскетбол разгласява публична позиция, обвързвана със случая, в който президентът на " Левски " Тити Папазов призна в подкаст, че преди години е опитал да подстриже насила  бивша своя другарка, защото му е изневерила.

Тя е подписана от президента на БФБ Георги Глушков. Ето какво написа в нея: 

" Българска федерация баскетбол изрично се разграничава и остро осъжда дейностите на господин Константин Папазов, сегашен президент на БК Левски 2014, които станаха обществено притежание в подкаста „ При Тото “.

В изявлението, излъчено в Youtube-канал през март тази година, дейностите, на които е подложил момиче съгласно личния му роман, са в цялостно несъгласие с морала и публичната роля на БФБ.

Всяка форма на експанзия – психическа, физическа, е извънредно неприемлива и уронваща престижа на организацията, несъвместима с разбиранията ни за цивилизовани човешки връзки, основаващи се на взаимно почитание и приемливост.

В персонално качество съм уверен, че необятното публичното неодобрение, на което е подложен господин Папазов през последните дни за дейностите си преди 28 години, е очевиден знак, че българското общество не може и няма да търпи сходни прояви повече, макар изтеклата му отминалост.

Георги Глушков,

Президент на Българската федерация баскетбол ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР