Българската естрадна певица Йорданка Христова за първи път разкрива подробности

...
Българската естрадна певица Йорданка Христова за първи път разкрива подробности
Коментари Харесай

Йорданка Христова с мемоари: Имаше любов между мен и Фидел Кастро

Българската естрадна певица Йорданка Христова за първи път разкрива детайлности за връзките си с Фидел Кастро в книгата си, която ще показа за своята 80-годишнина, написа България Днес.

„ Имаше обич сред мен и Фидел Кастро. Каква е тази обич, ще разберете от писанията ми. Винаги ще почитам този човек, и повярвайте ми – има защо “.

Това призна огромната певица, която още не може да си изясни огромния интерес за връзката й с кубинския водач. За него тя твърди, че бил същински мъж, характерен парещ мачо. И несъмнено, хиляди са девойките, които припадали по къдриците му.

„ Фидел Кастро даде доста на Куба, направи доста неща за страната си, само че й взе фантазиите. Ние обаче сме прекомерно дребни, с цел да подлагаме на критика . Историята ще отсъди “, споделя Христова часове откакто схваща за кончината му.

За 85-атата му годишнина примата му написа специфична ария „ Серенада на верността “ и даже я извършва на специфичен концерт в Хавана. Данчето има персонални посвещения от него на миникнижка, издадена от нейна другарка от Азербайджан.

В книгата си с изключение на за Кастро грандамата ще спомене и за пророчицата Ванга, на която е била обичана изпълнителка.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР