Българската асоциация на заведенията и Сдружението на заведенията в България

...
Българската асоциация на заведенията и Сдружението на заведенията в България
Коментари Харесай

Заведенията гневни на Радев и Кацаров: Над 1 млн. българи чакат своите сертификати, а вие продължавате да лъжете

Българската асоциация на заведенията и Сдружението на заведенията в България чакат решението дали тестванията за антитела ще бъдат включени при приемането на „ зелен документ “, припомнят от двете браншови организации.

" На няколко пъти през последните дни представители на служебната власт анонсираха, че такова решение ще излезе в средата на тази седмица. Според нашия календар през днешния ден е четвъртък. Тоест – тъкмо средата на седмицата. А средата на работната седмица беше през вчерашния ден, само че да не издребняваме. До момента обаче решение в тази посока, което да даде опция на над 1 млн. българи, минали през COVID-19 да живеят свободно към момента няма ", се споделя в позиция на БАЗ и СЗБ.

Вчера излезе следващата заповед на краткотрайния здравен министър Стойчо Кацаров, само че в нея няма и дума за тестванията за антитела. Отпада обаче издаването на „ зелен документ “ след първа доза ваксина, което в допълнение стеснява кръга на хората, които могат да се възползват от него. Но пък се появява цялостната неизясненост какво се случва с тези, които преди през вчерашния ден имат първа доза ваксина, само че от през днешния ден документът, който са получили действително е недействителен, се показва в позицията на заведенията.

" Отново не са включени държавната и общинска администрации, с което страната изрично отхвърля да даде образец за основаване на безвредна среда и да поддържа стопанската система. За безплатните проби от по 10 лева престана да се приказва.

Поредно туптене на топката поради наближаващите избори!

В умозаключение, пожелаваме на всички възпитаници, техните родители и учители допустимо най-бързо завръщане към присъствено образование и здрави нерви при осъществяване на процедурата по правене на тестванията ", декларират от БАЗ и СЗБ.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР