Българската асоциация на туристическите агенции определя като непредсказуем предстоящия летен

...
Българската асоциация на туристическите агенции определя като непредсказуем предстоящия летен
Коментари Харесай

БАТА: Летният сезон е непредсказуем, ще разчитаме на българските туристи

Българската асоциация на туристическите организации дефинира като непредсказуем идния летен сезон. Коментарът направи за " Хоризонт " заместник-председателят на Асоциацията Георги Рачев. По думите му хотелиерският бизнес ще разчита още веднъж на българския екскурзиант.

Отлив на гръцки и румънски гости регистрира бизнесът. Сериозен проблем ще сътвори неяснотата към премисления имунизационен паспорт за пътешестване, регистрира Георги Рачев:

" Може би след време да остане един простоват PСR тест, който към този момент е много добър индикатор - болен ли сте, не сте ли болен. "

Въпреки проблемите това лято ще се откри вид за пътешестване:

" Има търсене в главните европейски пазари за отмора. Хората в Европа икономисаха огромни средства, защото не пътуват и няма къде да ги харчат. Едновременно с това има и огромно предпочитание за отмора и стартира една безмилостна война кой ще притегли тези туристи на своя страна. "

На първи май ще бъде открит летният  туристически сезон. Това ще стане допустимо и поради ограниченията за поддръжка на бранша:

" От тук нататък вероятно може да се  мисли за други стратегии, според от това какво се случва с бизнеса и когато бизнеса е затворен, няма по какъв начин да не получи поддръжка от страната, тъй като ние желаеме дребна част от тези налози, които българският туризъм е плащал години наред ".

Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР