Българската актриса Мария Бакалова, която впечатли филмовия свят с ролята

...
Българската актриса Мария Бакалова, която впечатли филмовия свят с ролята
Коментари Харесай

Сензацията Мария Бакалова каза защо я подценяват

Българската актриса Мария Бакалова, която впечатли филмовия свят с ролята си в „ Борат “ 2, призна, че е била подценявана, тъй като е жена.

В изявление за „ Лос Анджелис Таймс “ тя се разгласи срещу всякакво разделяне на полова, национална и религиозна еднаквост,

„ Ha клетката, в която съм затворена в сцена от кино лентата, гледах като на метафора на патриархалното общество. Мислех за всички моменти, в които съм била подценявана поради това, че съм жена.

За страдание, към момента живеем в някои настройки от предишното. Едно от нещата, които в действителност ме привличаха във кино лентата, бе посланието му, че би трябвало да се отнасяме еднообразно към всички без значение от тяхната народност, раса, пол и половост “, споделя Бакалова.

Младата звезда споделя още за вълненията към фотосите на кино лентата, за който до последно не е имала право да каже н а никого.

„ Казах на родителите ми единствено да не се тормозят. До края те не знаеха какво фотографирам. Разбраха чак когато видяха лицето ми на филмовия откъс “, споделя Бакалова.

Само преди дни тя взе премия за най-хубава женска поддържаща роля от чикагските самостоятелни актьори. Малко преди този момент Мария бе зарадвана със същото самопризнание от нюйоркската рецензия.

Бакалова и нейният управител Юлиан Костов започнаха взаимна работа по минисериал, разказващ българска история. Очаква се лентата „ Свобода или гибел “ да бъде реалност през 2022 година.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР