Българска звезда от италианския Плейбой спасява бежанци. Изкусителната Петя Богданова, която

...
Българска звезда от италианския Плейбой спасява бежанци.
Изкусителната Петя Богданова, която
Коментари Харесай

Зайче на Плейбой спасява бежанци /снимки/

Българска звезда от италианския " Плейбой " избавя бежанци.
Изкусителната Петя Богданова, която изгря в еротичното списание на Ботуша, взе участие в клип на асоциация " Анимус " за протекция на търсещите нов живот от войната бегълци.
Във видеото сексапилната брюнетка влиза в облика на фризьорката Десислава, която дава работа на бежанка, осигурявайки й приходи, ангажираност и обществена акомодация.
" Да оказвам помощ на бежанци е персонална идея за мен и доста се веселя, че помогнах. Винаги съм отсреща по всевъзможни способи да сме потребни на тези хора ", показа Петя.
Видеото е снимано в Италия, където от 19-годишна живее Богданова. Там израсналата в Карлово моделка отива да учи стопанска система. Но креативната й персона насочва взор не към цифрите и изчисленията, а към актьорското майсторство.
" Постепенно започнах да се фотографирам в голям брой реклами и филми. Бях и едно от лицата на италианския " Плейбой ". С течение на времето станах ководеща в локалната телевизия в Ломбардия - " ТелеЛомбардия ", където водех музикално предаване ", споделя за опита си на Ботуша Богданова.
След " ТелеЛомбардия " Петя се мести в друга италианска телевизия - " Алма тв ". Там Богданова също е ководеща, този път на шоупредаване за вълшебства. " Магьосник демонстрира разнообразни номера пред камерите и феновете, канят се разнообразни посетители, а хора от публиката изпращат свои фокуси, които се излъчват ".
Кариерата на Петя продължава с присъединяване й в хитова италианска лента. Документалният филм Wanna ще споделя за живота на Уана Марчи, която е забъркана в скица с телевизионни измами през 80- и 90-е години. Петя се превъплъщава в ролята на щерка й Стефания. Двете в комбина са правили големи телешоп измами, като са промотирали и продавали по малкия екран артикули за намаляване, които не давали безусловно никакъв резултат.
Лентата излиза на 23 септември в Нетфликс.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР