Българска фондова борса провежда ежегодния конкурс за две стипендии за

...
Българска фондова борса провежда ежегодния конкурс за две стипендии за
Коментари Харесай

Българската фондова борса търси стипендианти

Българска фондова борса организира годишния конкурс за две стипендии за подкрепяне явяването на изпит за първо равнище на професионалната акредитация Chartered Financial Analyst (CFA). Акредитацията дава опция за сполучлива кариера в капиталовата и финансова сфера. Отпускането на стипендиите е част от самодейностите на БФБ за по-добро финансово обучение в България и се организира за шеста поредна година.

Стипендиите покриват ранната такса за регистрация и ще бъдат предоставени на претенденти, които се явяват на изпита за първи път. Възможност за присъединяване в състезанието имат студенти последна година бакалавър или приключили бакалавърска степен. Конкурсът е отворен и за претенденти с професионален опит, който е насъбран през последните четири години. Всички условия са налични на страницата на БФБ.

Конкурсът ще се организира в два кръга: асортимент по документи, при който ще бъдат позволени само претендентите, отговарящи на условията, и изпит, който ще се организира на 28 септември 2019 година Кандидатите би трябвало да показват: запълнен формуляр за кандидатстване, настояща автобиография, академична информация и мотивационно писмо.

Крайният период за подаване на документи е 25 септември 2019 година, като те би трябвало да бъдат изпратени на адрес: [email protected] със следния Subject (Относно): CFA Scholarship 2020. Телефон за контакт +359 2 937 09 60.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР