Българска фирма създаде електрически мотоциклет с най-голямата батерия, който дава

...
Българска фирма създаде електрически мотоциклет с най-голямата батерия, който дава
Коментари Харесай

Българи създадоха мотоциклет с най-голямата електрическа батерия

Българска компания сътвори електрически мотоциклет с най-голямата батери я, който дава на хората свободата да пътуват отвън града.

" Нашата упоритост е да дадем опция на хората да излизат отвън града с електрически мотори, тъй като всеобщо моторите, които са на ток, са лимитирани откъм пробег ". Това съобщи в изявление за БГНЕС Радослав Гълъбов, който работи по плана.

Фирмата е българска и е на пазара от 4-5 месеца, само че се занимава с производството на електрически транспортни средства от 2 години. Батерията дава опция за 300 км извънградски преход при 90-100 км междинна скорост и 450 км градски преход .



Според изследванията сме с най-голямата батерия за мотор – 120 киловатчаса. Батерията е българска и можем да кажем, че тя е наше българско ноу хау ", акцентира Гълъбов.

Цената на мотора също е доста привлекателна, тя е на половината на тази, която бихме платили за нещо сходно създадено в чужбина. Моторът ще се създава най-вероятно в София . Да се провежда такова произвеждане не е по никакъв начин елементарно и компанията се сблъсква с редица провокации.

„ И не е елементарно, и е елементарно. Имахме инциденти и компликации, само че както се споделя хората са по-трудната част за намиране, в сравнение с парите все още, само че успяхме да се оправим “, сподели Гълъбов.

Той съобщи, че работят в посока да се разраснат и да станат по-голяма компания, само че за тях е най-важно да дадат един „ добър артикул на хората и да са почтени “ с тях.

" Повечето са заинтригувани, тъй като не са виждали подобен мотор на ток, а още повече български. Не са виждали българско произвеждане в тази категория и са привикнали да виждат единствено задгранично. За тях най-странното е по какъв начин ние го вършим. Обяснявам им: Има много умни хора в България, за какво някой различен би трябвало да ни прави нещата “, съобщи пред БГНЕС Радослав Гълъбов.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР