Българска Федерация Бадминтон, в лицето на председателя д-р Володя Златев

...
Българска Федерация Бадминтон, в лицето на председателя д-р Володя Златев
Коментари Харесай

Българската федерация по бадминтон връчи специална награда на министър Красен Кралев

Българска Федерация Бадминтон, в лицето на ръководителя доктор Володя Златев и изпълнителния шеф Антраник Касабян, отличи Министър Красен Кралев със специфична премия за извънреден принос за развиването на бадминтона в страната и на интернационално равнище по отношение на сполучливо извършената Световна купа по бадминтон " Bulgaria Open " 2020 ", с поддръжката на Министерство на младежта и спорта.
 Министър Кралев даде старта на строителството на спортна зала в Пазарджик
Министър Кралев даде старта на строителството на спортна зала в Пазарджик

Залата ще бъде построена за 100 дни

България получи отлична оценка от Европейската конфедерация по бадминтон и Световната централа, защото това бе една от дребното огромни прояви останали в интернационалния бадминтон календар. Радостното е, че в конкуренция на представители от двадесет страни неоспорим триумф за България бяха завоюваните четири златни медала - в лицето на сестри Стоеви при двойките, Линда Зечири при дами единично, Иван Русев и Даниел Николов при мъжките двойки и купата при смесените двойки, дружно с вицешампионската купа на младата ни вяра Илиян Стойнов при мъжете. Това класиране ранкира в допълнение нашите състезатели и ги слага в позиции да нападат квоти за идните огромни шампионати - Екологичен потенциал и Олимпийски игри в продължаващия квалификационен цикъл

На нарочната срещата бяха разисквани сполучливото осъществяване на целия вътрешен календар на федерацията и подготовката на състезателите за идните огромни шампионати и Олимпийски игри. Д-р Володя Златев акцентира значимата роля на програмата инициирана от Министър Кралев: " Децата и бадминтона ", която към този момент три години сполучливо подкрепя развиването на детско-юношеския спорт на национално равнище и притегля от ден на ден спорта.

Ръководството на БФ Бадминтон изрази убеденост, че със взаимни старания с ММС ще развива бадминтона като проспериращ и обществено важен за страната спорт с интернационално самопризнание и триумфи.
 Александър Попов: Благодаря на Красен Кралев, че позволи ремонт на зала
Александър Попов: Благодаря на Красен Кралев, че позволи ремонт на зала " Васил Симов "

" С оглед финансовото ни положения и на обстановката, в която се намира ЦСКА, е огромен триумф да победим Дунав "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР