Българката Вая Драганова завърши на четвърто място в многобоя при

...
Българката Вая Драганова завърши на четвърто място в многобоя при
Коментари Харесай

Вая Драганова с четвърто място в многобоя на международния турнир в Москва

Българката Вая Драганова приключи на четвърто място в многобоя при дамите на интернационалния шампионат по художествена гимнастика за дами в съветската столица Москва.

Днес Драганова игра с бухалки и лента и беше оценена надлежно с 19.000 точки и с 18.150. Тя сподели композициите си и игра без груби неточности. Българката през вчерашния ден имаше оценки 20.350 точки на обръч и 19.400 на топка.



Така националката приключи със общ брой от 76.900, което й отреди четвъртото място в крайното нареждане. Това е един доста добър старт на спортната година за Вая Драганова. Тя сподели прогрес във всички аспекти - работа с тяло и с апарат и й би трябвало единствено още време, с цел да почисти композициите като осъществяване.

Победителка в многобоя стана рускинята Анастасия Симакова, а в класирането следват Алина Харнаско от Беларус и Сабина Ташкенбаева от Узбекистан. По-късно довечера продължава конкуренцията с бухалки и лента за многобоя на шампионата Гран при в Москва с присъединяване на българката Татяна Воложанина.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР