Българка и англичанин сключиха брак в едно от най-красивите места

...
Българка и англичанин сключиха брак в едно от най-красивите места
Коментари Харесай

Българка и англичанин избраха село Хухла пред Албиона за венчавката си

Българка и англичанин подписаха брак в едно от най-красивите места на Родопите. Те са и първите от 1973 година до момента, които си споделиха заветното „ Да “ в село Хухла, Ивайловградско.

Виктория Бончева и Робърт Джон Хендърсън, живеят в Англия, само че вземат решение да вдигнат сватбата в селото, тъй като мястото е особено и за двамата. „ Решихме да създадем ритуалът тук, тъй като в това село съм прекарала цялото си детство. Тук съм научила доста неща за себе си, за живота и за връзките си с други хора, за любовта и разбирателството “, показа младоженката.

За младоженецът пък селото има сантиментално значение, тъй като той й е предложил брак на връх Илинден над селото.

Вчера родопското селце с 19 поданици, се извърши със стотици посетители от две националности. Те се събраха пред къщата, където е отрасла младоженката, с цел да бъде спазена българската традиция за извеждане на булката. Под съпроводът на оркестър,

Робърт, облечен в носия, влезе в дома й, с цел да вземе своята годеница. Заедно с гостите си се насочиха в храм „ Св. Пророк Илия “, над селото където кметът на Ивайловград Дияна Овчарова ги бракосъчета. Тя връчи първото брачно удостоверение от 1973 година насам на младото семейство Хендърсън, дружно с пакет на общината.
6 6

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР