Българка е най-добрият СПА мениджър в света. Надежда Халачева бе

...
Българка е най-добрият СПА мениджър в света. Надежда Халачева бе
Коментари Харесай

Българка е най-добрият СПА мениджър в света

Българка е най-хубавият СПА управител в света. Надежда Халачева бе определена на гала в Санкт Петербург. Победителите се избират посредством онлайн гласоподаване и изпращане на секрети клиенти в номинираните СПА центрове.

„ Беше безспорна изненада за мен. Това е персонален триумф. Конкуренцията беше огромна - 75 страни, 250 експерти в региона. Говорим за СПА центрове в хотели на Малдивите, Гърция, Индия, Индонезия, Австралия. Този триумф ми коства малко персонално време, само че аз обичам това, което правя”, описа Надежда пред Нова телевизия.

Това не е първата премия по заслуги за Надежда Халачева. През 2018-а година ръководеният от нея СПА център печели огромната премия за най-хубав в света.

„ Няма да не помни, когато бях на 24 години и кацнах в Лас Палмас. За първи път пътувах на туристически транспортен съд. Тогава трябваха визи, до мен стояха мои сътрудници филипинци, индонезийци, беше малко стресово. След няколко години бях към този момент управител на СПА център на кораб”, описа тя.

След доста работа зад граница, Надежда взема решение да се върне в България. Смята, че точно дългият път, който е извървяла, й оказва помощ да бъде добър управител.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР