България Започва разширението на бул. Тодор Каблешков Първоначално ще се

...
България Започва разширението на бул. Тодор Каблешков Първоначално ще се
Коментари Харесай

Започва разширението на бул. "Тодор Каблешков"

България Започва разширението на бул. " Тодор Каблешков " Първоначално ще се работи в права от към 1 км до ул. " Боянски водопад " 31 май 2020, 11:43  Започва разширението на бул. Източник: Георги Димитров, Нетинфо
апочва разширението на бул. "Тодор Каблешков " от бул. "България " до ул. "Луи Айер ".

Столичният кмет Йорданка Фандкова разяснява, че това е един от най-важните планове, част от вътрешния градски кръг на София.
Започна разширението на бул. " Тодор Каблешков "  ремонт улица  ремонт улица  ремонт улица  ремонт улица
Първоначално ще се работи в права от към 1 км до ул. "Боянски водопад ". Движението няма да бъде спирано, тъй като разширението ще се прави напълно в южната част и няма да засегне съществуващия бул. "Тодор Каблешков ".

Целият план за ремонт на бул. "Тодор Каблешков " е разграничен на седем стадия. Обновяването на първия сектор би трябвало да приключи до края на август.

Изграждането на вътрешните кръгове и връзките с Околовръстния път са най-важните за града, акцентира Фандъкова. Чрез вътрешните кръгове и с разширението и довършването на Околовръстния път, ние в действителност работим за понижаване на трафика, за предоставяне на опция за придвижване на хората, уточни кметът и добави, че за нея това е един от най-важните планове в проекта й за София.

Столичният кмет акцентира, че подготовката за тези планове е дълга и обвързвана с огромни вложения. Само за отчужденията в сектора от един километър на "Тодор Каблешков " до "Боянски водопад " сме вложили към 11 млн.лв. Това не се вижда и хората не го знаят. Строителството се вижда, само че отчужденията са свързани с доста старания, уточни кметът.

Заедно с разширението на този сектор работим доста интензивно за обезпечаване работата и в идващия сектор на разширението на "Тодор Каблешков " - от "Луи Айер ", през бул. "Черни връх " до бул. "Симеоновско шосе ", сподели Фандъкова. В момента отчуждаваме интензивно, работим дружно с основния проектант и кметовете на региони за придобиване на терените. В идващия сектор става въпрос за 116 парцела като 34 от тях към този момент са платени. Инвестирали сме към 3 млн.лв. до този миг, само че следва отчуждението на още парцели, сподели Фандъкова. Тя разчита на кметовете на региони, тъй като когато те могат да създадат изкупуването, става доста по-бързо. Ако притежателите не са съгласни, тогава прекосяваме към отчуждаване. Това обаче е дълъг развой, тъй като е обвързван и с доста обжалвания в съда, уточни столичният кмет.

Главният проектант Здравков сподели, че планът е изработен по този начин, че по бул. "Тодор Каблешков " да бъде споделено придвижване на коли, пешеходци и велосипедисти като част от напъните на общината да построява по актуален метод улиците и булевардите, тъй че да има място за всеки. Велосипедистите ще имат от двете страни еднопосочна велоалея с метър и петдесет широчина. Велосипедистите и пешеходците ще бъдат ситуирани на обособени равнища. По този метод имаме бул. с профил към 38,5 метра, с два тротоара по 5 метра за пешеходци, с озеленяване, с бус лента, с място за велосипедно прекосяване. По средата оставаме профил, да дадем опция да се развие в бъдеще трамвай, който е извънредно значим за града, тъй като ще даде опция за връзка от бул. "Овча купел " до метростанцията "Св. Климент Охридски ", сподели още Здравков.
 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  Източник: .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Какви компенсации ни дължи компанията при редуциране  1 Българите свиха заемите  1 Проверете дали не ви заплащат по-малко за работа в чужбина  1 За какво мога да получа добавка към пенсията --> Пaрите ни  Какви компенсации ни дължи компанията при редуциране Какви компенсации ни дължи компанията при редуциране  Българите свиха заемите Българите свиха заемите  Проверете дали не ви заплащат по-малко за работа в чужбина Проверете дали не ви заплащат по-малко за работа в чужбина  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 --> Не пропускай  <br> Аферата с боклука: Списък с милиони, измежду имената и убити <br>
Аферата с боклука: Списък с милиони, измежду имената и убити
 Ананиев издаде заповед: Разрешава се провеждането на конгреси и семинари Ананиев издаде заповед: Разрешава се провеждането на конгреси и семинари  <br> " />
"Екзекутираха брат ми измежду бял ден "
 Днес имен ден имат всички с хубавите имена... Днес имен ден имат всички с хубавите имена... Последни  Започва разширението на бул. Започва разширението на бул. " Тодор Каблешков "  Биовет АД още веднъж отвори вратите си за гости Биовет АД още веднъж отвори вратите си за гости  Бойко Борисов Борисов: Сменяме Живков, Цветанов ще си направи собствен...  <p>Мъск прибира $770 млн. под формата на бонуси</p> Мъск прибира $770 млн. под формата на бонуси  Проф. Витанов за ковид: На последното ходило на стълбата сме Проф. Витанов за ковид: На последното ходило на...  Финал на акцията Финал на акцията " ЗАЕДНО ”: Доброто продължава...  Бил Гейтс Коронавирус - Бил Гейтс е отговорен!  14 са новите случаи на ковид, измежду тях и дете 14 са новите случаи на ковид, измежду тях и дете  Какво време ни чака през юни Какво време ни чака през юни  Как да планираме първата си отмора след пандемията Как да планираме първата си отмора след пандемията  1 милиарда подправена либийска валута, дискусия сред Съединени американски щати и Русия 1 милиарда подправена либийска валута, дискусия сред Съединени американски щати и...  Дъг Хърли и Робърт Бенкен " Дракон " на SpaceX с двама астронавти бе изстрелян в...  Хасан Адемов - За същинското лице на ковид Хасан Адемов - За същинското лице на ковид  Лудовик Орбан Румънският министър председател бе санкциониран над 600 евро, пушел и бил...  Българска социалистическа партия ще избира директно ръководител на 26 септември Българска социалистическа партия ще избира директно ръководител на 26 септември  7 милиардери, които избраха да карат евтини коли 7 милиардери, които избраха да карат евтини коли  Идва ли краят на нефта? Идва ли краят на нефта?  Горанов и други министри са разпитвани по делото против Божков Горанов и други министри са разпитвани по делото против...  На море в Гърция: Какви са новите правила? На море в Гърция: Какви са новите правила?  Гешев: Конфискация на автомобила на дрогираните и пияни водачи Гешев: Конфискация на автомобила на дрогираните и пияни... Всичко от през днешния ден Виц на деня - Мамо, мъжът ми ме обиди. Ще си дойда при теб! - Не, дъще! Него би трябвало да го накажем същински. Аз ще дойда при теб! Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Германски доктор: Германски доктор: " Вирус-убиец? Живейте си живота! "  Вижте вилата на проверяван зам.-министър (видео и снимки) Вижте вилата на проверяван зам.-министър (видео и снимки)  Радев: Вече знаем цифрите, България ще вземе 15 милиарда евро Радев: Вече знаем цифрите, България ще вземе 15 милиарда евро  Колко години приблизително от живота на болния лишава COVID-19? Колко години приблизително от живота на болния лишава COVID-19?  Турция сътвори военна зона край границата с България Турция сътвори военна зона край границата с България  Брутално принуждение над 16-годишно момиче Водещи вести  Какво време ни чака през юни Какво време ни чака през юни  14 са новите случаи на ковид, измежду тях и дете 14 са новите случаи на ковид, измежду тях и дете  Проф. Витанов за ковид: На последното ходило на стълбата сме Проф. Витанов за ковид: На последното ходило на стълбата сме  Бил Гейтс Коронавирус - Бил Гейтс е отговорен!  Биовет АД още веднъж отвори вратите си за гости Биовет АД още веднъж отвори вратите си за гости  Идва ли краят на нефта? Идва ли краят на нефта?  Финал на акцията Финал на акцията " ЗАЕДНО ”: Доброто продължава, предаваме нататък  7 милиардери, които избраха да карат евтини коли 7 милиардери, които избраха да карат евтини коли  Как да планираме първата си отмора след пандемията Как да планираме първата си отмора след пандемията  Хасан Адемов - За същинското лице на ковид Хасан Адемов - За същинското лице на ковид  На море в Гърция: Какви са новите правила? На море в Гърция: Какви са новите правила?

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР