България записа първа точка в тазгодишното издание на Лигата на

...
България записа първа точка в тазгодишното издание на Лигата на
Коментари Харесай

България измъкна точка от Грузия в Тбилиси

България записа първа точка в тазгодишното издание на Лигата на нациите. Тимът ни, воден от Георги Иванов - Гонзо измъкна 0:0 при гостувате си на Грузия. Само преди седмица нашите изгубиха с 2:5 от същия противник в Разград.

Срещата в Тбилиси не предложи особени футболни достолепия и справедливо двата тима си поделиха по точка, а националите не престават да няма победа като посетител към този момент над 3 години и 9 месеца. За последно с Петър Хубчев отпред „ лъвовете “ удариха с 2:1 Словения в Лигата на нациите. Този дуел се игра на 6 септември 2018 година След това записахме 22 срещи без триумф.

В осмата минута на мача трибуните на стадиона в Тбилиси приветстваха полузащитника Тодор Неделев, който пострада тежко в автомобилна злополука в петък и бе опериран по неотложност.

България стигна до една от редките си благоприятни условия пред съперниковата врата в 20-ата минута, когато Георги Миланов центрира и Георги Костадинов стреля с глава, само че ударът му мина около вратата на Джоджи Лория.

След тъкмо час игра Кварацхелия бе изведен очи в очи със стража Николай Михайлов, полузащитникът на Грузия трансферира вратаря на „ трикольорите “ само че Пламен Гълъбов почисти топката пред голлинията. Секунди по-късно Микутадзе стреля с глава, само че Михайлов избави.

Десет минути преди края на постоянното време Мартин Минчев опита шанса си с удар от границата на наказателното поле на домакините, само че топката бе уловена с лекост от вратаря Лория.

Отборът ни заема третото място във краткотрайното класиране на групата с актив от 3 точки. Зад нас е отборът на Гибралтар с един пункт, втори е съставът на Северна Македония с 7 точки, а водач е Грузия с 10 точки. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР