България вече има петима представители в ръководните структури на Международната

...
България вече има петима представители в ръководните структури на Международната
Коментари Харесай

Десислава Богушева: В новите правила има по-голяма връзка между композицията и музиката, там сме едни от най-добрите в света



България към този момент има петима представители в управителните структури на Международната федерация по гимнастика. По време на конгреса на международната централа в Анталия за член на Техническия комитет по аеробна гимнастика беше определена Десислава Богушева, която е един от най-хубавите ни съдии в този спорт.



„ Надявам се моята позиция ще помогне на България да диктува посоката на развиване на аеробната гимнастика. Председателят на Българския съюз госпожа Димитрина Къндева се потвърди като един заслужен заместител на госпожа Йорданка Благоева. Годината беше прелестна за българският тим, със международна и 4 европейски трофеи и това може би беше последното изчезнало късче в одобряването на България като международен водач в тази дисциплинираност. На 11 и 12 декември Съюзът по аеробика ще провежда треньорски семинар. Неговата цел е да запознае треньорите и клубовете със всички новости и промени на правилника, който влиза в действие идната година. Смятам, че всички дружно ще допринесем за това тима ни да е най-малко една крачка пред всички останали “, показа особено пред БНР Десислава Богушева и добави:



„ От идната година ще имам нов устав, с много промени. Смятам, че тези промени ще паснат доста добре на българските състезатели, тъй като в него главно е застъпена артистичността. Ще има по-голяма връзка сред композицията и музиката, а ние българите сме потвърдили, че в това направление сме едни от най-хубавите в света. Смятам, че по този начин ще затвърдим позициите си на водачи “, сподели още живеещата и работеща от няколко години в Тайланд българка.

„ За нас олимпийското семейство е една фантазия. Надявам се ние да станем част от него в най-скоро време. За това ще работим. Надяваме се това да стане факт за най-близката Олимпиада. Но…тепърва ни предстоят срещи, занапред ни предстоят диалози, към момента новия комитет не сме се виждали, не сме водили диалози с цел да видя кой по какъв начин е надъхан. Но се надявам това да стане в най-близко бъдеще. “
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР