България стартира с успех участието си на Европейското първенство по

...
България стартира с успех участието си на Европейското първенство по
Коментари Харесай

България тръгна с победа на Европейското първенство по минифутбол

България започва с триумф присъединяване си на Европейското състезание по минифутбол в Киев, Украйна. В първия си мач от Група “С” националният ни тим се наложи с 3:2 над отбора на Република Ирландия.

Двубоят на “Хидропарк Арена”, който се организира пред погледите на фенове от българската общественост в Украйна, стартира мощно за нашите представители. Още в осмата минута те поведоха посредством Димитър Александров - Меси, а в края на първото полувреме Веселин Филипов удвои преднината на “лъвовоте”. Доминацията на българите продължи и след почивката и две минути след подновяването на играта Добрин Михайлов - Добата направи резултата типичен. Ирландците съумяха да върнат две попадения в последните минути на дуела, само че нямаха сили за повече и трите точки останаха за България.

Следващата среща на националите ни е на следващия ден от 18:00 ч. против Босна и Херцеговина, а в групата ни са още отборите на европейския първенец от 2016-а година Казахстан, както и Албания.

Всички мачове на представителния ни тим от Шампионата на Стария континент ще бъдат излъчени онлайн по Българска национална телевизия HD.
Ето и програмата: 14.08.(вторник) 18:00 ч. България - Босна и Херцеговина; 15.08.(сряда) 17:00 ч. България - Казахстан; 16.08.(четвъртък) 16:00 ч. България - Албания.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР