България спазва върховенството на закона и правата на човека.Това обяви

...
България спазва върховенството на закона и правата на човека.Това обяви
Коментари Харесай

Гешев за издирването на Грозев от Русия: България спазва върховенството на закона и правата на човека

България съблюдава върховенството на закона и правата на индивида.

Това разгласи на профила си в " Туитър " българският основен прокурор Иван Гешев в коментар по случая с проверяващия публицист Христо Грозев, който беше разгласен за търсене от съветското вътрешно министерство.

" България съблюдава главните европейски полезности като господство на закона и правата на индивида. Това изключва наказателно гонене по политически аргументи на проверяващи публицисти за тяхната работа в полза на демокрацията ".

България съблюдава главните европейски полезности като господство на закона и правата на индивида. Това изключва наказателно гонене по политически аргументи на проверяващи публицисти за тяхната работа в полза на демокрацията.
— Ivan Geshev (@IvanGeshevPG)

Към известието е прикрепена публикация на Международния център за публицисти, който награди Грозев през ноември 2022 година за следствията му за " Белингкат ".

Днес родни политически партии приканиха съветската посланичка Елеонора Митрофанова да бъде извикана в Министерство на външните работи и служебният вътрешен министър да даде брифинг по тематиката.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР