България ще завърши олимпийските игри в Пьончан с един медал,

...
България ще завърши олимпийските игри в Пьончан с един медал,
Коментари Харесай

Прогнозират медал за Радо Янков от Пьончан


България ще приключи олимпийските игри в Пьончан с един орден, твърди Саймън Глийв, който през годините се прочу с изненадващо точните си прогнози за класиранията по медали на най-престижните надпревари.

Лидерът на анализаторския екип на Грейсноут счита, че Радослав Янков ще завоюва бронз в паралелния великански слалом на дисциплината сноуборд.

Дори единствено с един орден, България ще запише прогрес в зимни олимпийски игри, откакто остана без оценки в Сочи, написа още Sportal.bg.

Глийв твърди, че Германия ще приключи преди всичко по медали с 14 златни оценки, пет от които ще завоюва Лаура Далмайер. По този метод германците ще бъдат водачи по медали на зимни олимпийски игри за първи път от 2006-а година насам.

Глийв и неговите сътрудници от Грейсноут обаче са мощно затруднени от обстоятелството, че към момента не е известно дали съветската делегация ще бъде в цялостен състав в Пьончан: " Към момента работим с презумпцията, че руснаците ще бъдат на олимпиадата ", сподели той за Асошиейтед прес.

След Германия (14 златни медала и общо 34), Глийв слага Норвегия (12/34), Съединени американски щати (10/31), Франция (9/20), Русия (7/23), Австрия (7/15), Република Корея (7/9), Холандия (6/19), Канада (5/29) и други.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР