България само спечели имиджово, защото всички чуха, че има интересен

...
България само спечели имиджово, защото всички чуха, че има интересен
Коментари Харесай

Министърът на икономиката не очаква замразяване на доходите

" България единствено завоюва имиджово, тъй като всички чуха, че има забавен бизнес климат, щом ”Фолксваген “ от всички европейски страни, които сме в конкуренция, остава единствено една, и то забележете – с два терена”, разяснява министърът на стопанската система Емил Караниколов.

Той добави, че решението къде ”Фолксваген “ да построи новия си цех явно е доста мъчно и за самата компания.

”Решението къде отидат е проблем за ”Фолксваген “. Явно не е елементарно, те трябваше да вземат решение при започване на годината, в средата на годината, предишния месец. Те не взимат това решение “, сподели той.

Той сподели, че незабавно ще уведоми какво е било взетото от ”Фолксваген “ решение незабавно щом то бъде публично оповестено.

”Но дано въпреки всичко да кажем, че България остана единствената страна, и това се разбра на всички места, от всички в Европа, която остана в битка с Турция. Какво ще е решението за вложение в цех за мотори с вътрешно горене: дизелов и бензин, ще си го споделим, давам обещание, след решение на ”Фолксваген”. Нещо доста значимо: тук имаше доста сериозен екип на ”Фолксваген “, доста съществени техни консултанти. Мисля, че за българската администрация: и държавна, и общинска тази към една година контакти бяха скъпи. Ние научихме доста неща. Ние сме подготвени и истината е, че не стопираме да търсим стратегически вложители ", добави Караниколов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР