България разполага с кадри за новия Космически център на НАТО,

...
България разполага с кадри за новия Космически център на НАТО,
Коментари Харесай

България разполага с кадри за новия Космически център на НАТО, заяви адмирал Емил Евтимов

България разполага с фрагменти за новия Космически център на НАТО, който следва да бъде построен, съобщи в Долна Митрополия началникът на защитата адмирал Емил Евтимов.

Той взе участие в тържественото отбелязване на Международния ден на авиацията и космонавтиката във Висшето военновъздушно учебно заведение " Георги Бенковски ", което беше възобновено преди година.

Началникът на защитата адмирал Емил Евтимов одобри тържествено строя и поздрави военнослужещите и курсантите от учебното заведение, където са се обучавали и двамата ни космонавти Георги Иванов и Александър Александров.

„ Има какво да се гордеем като нация с обичаи в авиацията, в следствие способства доста в развиването на космонавтиката. Естествено огромните ни очаквания се разпореждат на сполучливото приемане и асимилиране на самолетите F 6, с което нашата авиация фактически стъпва в 21 век ".

Адмирал Евтимов добави, че сега се прави асортимент на фрагменти за новия галактически център на НАТО, който  ще бъде построен.

„ Нашата упоритост е да имаме представители в този галактически център. България има фрагменти за този център и сега вършим асортимент на претендентите, които да проведат профилирана подготовка ".

Началникът на ВВВУ „ Георги Бенковски “ бригаден военачалник Юлиян Радойски разясни, че през юни се чакат новите образователни самолети в учебното заведение, а през есента приема на курсанти ще бъде повишен двойно.

„ Увеличава се броя фрапантно, откакто има дефицит на водачи, на инженерно-технически състав. С придобиването на новите самолети би трябвало да сменим концепцията на образование ".

Във висшето учебно заведение, което към този момент има институционална акредитация, не престават ремонтните действия по обновяването въз основата.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР