България Радев: Атаките срещу мен и семейството ми придобиват уродливи

...
България Радев: Атаките срещу мен и семейството ми придобиват уродливи
Коментари Харесай

Радев: Атаките срещу мен и семейството ми придобиват уродливи измерения

България Радев: Атаките против мен и фамилията ми получават уродливи измерения По думите му дейностите на прокуратурата демонстрират какъв брой остро стои въпросът за промени в Конституцията 29 януари 2020, 11:26  Радев: Атаките против мен и фамилията ми получават уродливи измерения Източник: БГНЕС
а страдание през вчерашния ден прокуратурата девалвира две значими за опазването на държавността понятия – "държавна измяна " и "нарушение на Конституцията " като ги използва като медийна сензация в запитването до Конституционния съд, а след това ги стимулира със записи, в които всички внушения се самоопровергаха.

Това съобщи президентът Румен Радев пред публицисти преди срещата си със студенти в Техническия университет в Габрово, оповестиха от прессекретариата на президента.

"Атаките против мен и фамилията ми не са спирали, само че към този момент получават уродливи измерения и се водят без оглед на средствата ", уточни още президентът.

По думите му тези практики демонстрират още един път какъв брой остро стои въпросът за промени в Конституцията в посока правосъдна власт и нейната самостоятелност.

"От независимостта на прокуратурата зависи по какъв начин ще наподобява и държавността в България ", разяснява още президентът Румен Радев.

Радев за дейностите на Гешев: Нямам концепция за аргументите

Повод за думите на президента е формираното дело от Конституционния съд след искане на основния прокурор Иван Гешев за предоставяне на наложително пояснение на наредбата на член 103 от Конституцията на Република България. Във вторник прокуратурата популяризира и запис, изработен със специфични разследващи средства, на диалог сред президента Румен Радев и шефа на Военновъздушни сили ген. Цанко Стойков.

Прокуратурата пусна записи на СРС-та с президента

В сряда от прокуратурата изпратиха известие до медиите, в което декларират, че с оглед прецизното съблюдаване на правилото за разделяне на управляващите, основният прокурор на Република България Иван Гешев декларира, че Прокуратурата прекратява всевъзможни контакти с президентството,

с изключение на формалната писмена преписка, до изговаряне на Конституционния съд по дело №1/2020 година за предоставяне на наложително пояснение на наредбата на член 103 от Конституцията на Република България. Мотив за това решение е и нуждата да се избегнат всевъзможни подозрения и опити за въздействие над институцията.

Защо прокуратурата пусна записи от СРС-та с президента

Гешев: Има досъдебно произвеждане, което поражда неясноти за имунитета на президента

Президентството: Само Конституционен съд може да пояснява Конституцията

Близнашки разяснява въпросите за имунитета на президента и държавната измяна

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Румен Радев .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
1 коментар  1 Проверяват 170 000 българи, които не работят  1 Изтеглят чужденците от инфектирания с вирус град в Китай  1 Синдиците на КТБ събраха над 1 милиарда лв.  1 Нашенци разпродават мебелировка и коли в Англия --> Пaрите ни  Проверяват 170 000 българи, които не работят Проверяват 170 000 българи, които не работят  Изтеглят чужденците от инфектирания с вирус град в Китай Изтеглят чужденците от инфектирания с вирус град в Китай  Синдиците на КТБ събраха над 1 милиарда лв. Синдиците на КТБ събраха над 1 милиарда лв.  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 Не пропускай  Фандъкова: Въпросът за евакуация на Перник в София не е обсъждан Фандъкова: Въпросът за евакуация на Перник в София не е обсъждан  Инфлуенсър от Китай снима по какъв начин яде чорба от прилепи Инфлуенсър от Китай снима по какъв начин яде чорба от прилепи  <br> Помните ли Дюи от <strong> ? Ето по какъв начин се промени
" />
Помните ли Дюи от "Малкълм " ? Ето по какъв начин се промени
 <br> <strong> Ирина Шейк </strong> приказва за живота след Брадли, майчинството <br>
Ирина Шейк приказва за живота след Брадли, майчинството
Последни  Гугъл може да превежда диалози в действително време Гугъл може да превежда диалози в действително време  Румен Радев Радев: Атаките против мен и фамилията ми получават...  <p>Полезните <strong>храни</strong>, които да<strong> избягваме</strong> при <strong>грип</strong></p> Полезните храни, които да заобикаляме при грип  255 години от първия дубликат на “История славянобългарска ” 255 години от първия дубликат на “История...  Борисов към министрите: Забранявам да коментирате Борисов към министрите: Забранявам да коментирате  Защо на България й трябват медицински хеликоптери Защо на България й трябват медицински хеликоптери  <p><strong>10 </strong>житейски <strong>мъдрости</strong>, които научихме от <strong>Опра</strong></p> 10 житейски мъдрости, които научихме от Опра  Десислава Радева Съпругата на президента Радев: Държавната измяна дебне...  <p>На какви храни ще се любуват звездите на<strong> &quot;Оскар&quot;-ите</strong>&nbsp;</p> На какви храни ще се любуват звездите на...  <p>Как да спиш като бебе? Няколко съвета за добър сън</p> Как да спиш като бебе? Няколко съвета за добър сън  Защо прокуратурата пусна записи от СРС-та с президента Защо прокуратурата пусна записи от СРС-та с президента  <p>В новия Seat Leon са вложени 1,1 милиарда евро</p> В новия Seat Leon са вложени 1,1 милиарда евро  <p>И четвъртият избор на съмнение се провали&nbsp;</p> И четвъртият избор на съмнение се провали  След удари от Иран, 50 бойци на Съединени американски щати с мозъчни увреждания След удари от Иран, 50 бойци на Съединени американски щати с мозъчни...  Полиция пред офисите на Васил Божков, арести в Комисията по <a href=хазарта " /> Полиция пред офисите на Васил Божков, арести в...  Последната "Омайна нощ " на Велко Кънев  В половин България към този момент е оповестена грипна зараза В половин България към този момент е оповестена грипна зараза  Мъж купи часовник за $350, оказа се, че коства 700 000 Мъж купи часовник за $350, оказа се, че коства 700 000  Февруари стартира с температурна особеност Февруари стартира с температурна особеност  Започна евакуацията на чужденците в Ухан, вирусът убива от ден на ден Започна евакуацията на чужденците в Ухан, вирусът убива... Всичко от през днешния ден Виц на деня Прокурорът към обвинената: - Госпожо, като сложихте миша отрова в яденето и го дадохте на мъжа си, изпитахте ли скрупули на съвестта? - Да. -… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Има ли заплаха левът да се обезцени Има ли заплаха левът да се обезцени  Британският Шиндлер, който избави хиляди деца от газовите камери   Учебник по история упрекна Централно разузнавателно управление на САЩ за атентатите от 11 септември Учебник по история упрекна Централно разузнавателно управление на САЩ за атентатите от 11 септември  Великият български публицист, който беше преведен на 37 езика  Кирил Петков: Българинът, който откри потребна бактерия в бяло кокиче Водещи вести  <p>И четвъртият избор на съмнение се провали&nbsp;</p> Със 124 " срещу " вотът на съмнение не мина  Полиция пред офисите на Васил Божков, арести в Комисията по <a href=хазарта " /> Полиция пред офисите на Васил Божков, арести в Комисията по
хазарта  Борисов към министрите: Забранявам да коментирате Борисов към министрите: Забранявам да коментирате  Последната " Омайна нощ " на Велко Кънев  <p><strong>10 неща</strong>, които може би не знаете за <strong>Византийската империя</strong></p> 10 неща, които може би не знаете за Византийската империя  <p>На какви храни ще се любуват звездите на<strong> &quot;Оскар&quot;-ите</strong>&nbsp;</p> Ето по какъв начин премиите " Оскар " стават по-екологични  След удари от Иран, 50 бойци на Съединени американски щати с мозъчни увреждания След удари от Иран, 50 бойци на Съединени американски щати с мозъчни увреждания  Мъж купи часовник за $350, оказа се, че коства 700 000 Мъж купи часовник за $350, оказа се, че коства 700 000  Защо на България й трябват медицински хеликоптери Защо на България й трябват медицински хеликоптери  <p><strong>10 </strong>житейски <strong>мъдрости</strong>, които научихме от <strong>Опра</strong></p> 10 житейски мъдрости, които научихме от Опра  Гугъл може да превежда диалози в действително време Гугъл може да превежда диалози в действително време  <p>Полезните <strong>храни</strong>, които да<strong> избягваме</strong> при <strong>грип</strong></p> Полезните храни, които да заобикаляме при грип  255 години от първия дубликат на “История славянобългарска ” 255 години от първия дубликат на “История славянобългарска ”

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР